Var kan man köpa en Prada handväska

 

1.

Besök en av Prada s nordamerikanska butiker för det bästa och senaste utbudet av varor. Det finns butiker i Colorado, Illinois, Kalifornien, Hawaii, Nevada, New York och Florida. kan också handla online på Prada-webbplatsen.

Besök en stor exklusiv varuhus som Neiman Marcus, Bergdorf Goodman eller Saks 5th Avenue för ett begränsat urval av Prada . Förutom kvinnors kläder, accessoarer, handväskor, parfym, skor och herrkläder, som alla tre butiker bär, säljer Saks även Prada-skor till barn.

3.

Besök Nordstrom personligen eller på sin hemsida för att köpa Prada-tillbehör, såsom solglasögon, parfym, kroppscreme eller ljus.

4.

Besök Fabu.com för att få en lista över online-återförsäljare som sälja varor utanför Prada s linje. Du måste faktiskt besöka dessa webbplatser för att se vilka varor de har till försäljning, men de har vanligtvis stora rabatter, flera köp eller gratis frakt. Några av de webbplatser där du kan hitta Prada är Blue Fly and Overstock. Du kan också kolla Bloomingdales, Saks och Neiman Marcus för dessa varuhusens onlinetillförsel.

5.

Besök webbplatser på Sephora, Eye Save, Strawberry and Fragrance om du är Bagage Lån eller Steal är en abonnemangsbaserad webbplats som låter dig hyra en designväska under en tidsperiod innan du sätter in den till säsongens nyaste mode.

6.

Besök Yahoo! s shoppingplats för att jämföra artiklar och priser och läsa recensioner av andra Prada-ägare som lämnar sin syn på de angivna produkterna. Alla produkter säljs genom påstått ansedda webbplatser, och du kan bläddra igenom objekten för att hitta webbplatsen med de bästa priserna.

7.

Gå till eBay om du är bekväm att köpa Prada-varor från individer. Som de flesta vet kan dock många av 'designer' -objekten på eBay vara förfalskade, så gör din egen due diligence innan du bjuder på ett objekt.

8.

Besök Fashion District i Los Angeles eller New York för knock-off designer objekt, inklusive Prada plånböcker, handväskor och solglasögon. Ta med pengar.

9.

Sök online för samplingsförsäljning i ditt område som kan innehålla Prada-artiklar. Försäljningen sker vanligtvis i stora storstadsområden eller i exklusiva, höghyra städer. Ta med pengar.

Tips och varningar

  • Det finns många ställen där du hittar autentiska Prada-varor. Gör bara lite forskning, jämför priser och var säker på att webbplatsen är legitim innan du beställer.
  • Prada är ett av världens bästa modehus, och människor över hela världen längtar efter etikettens handväskor, parfym, solglasögon, skor och andra tillbehör. Liksom många av sina konstruktörskonkurrenter kan Prada köpas både autentiskt och inte autentiskt på en mängd olika webbplatser. Så gör dina läxor på säljaren, för chanserna är att om du tror att du får den här säsongens hetaste Prada-väska till priser på rockbotten, är du förmodligen inte.