Black American Ponytail Hairstyles

  Hästsvansen är en klassisk frisyr för unga och gamla. Svarta amerikaner kan skapa en ny snurr på den tidlösa klassiken med ett elegant, sofistikerat utseende eller en modern, funky stil. Med en liten ansträngning och fantasi kan du byta en enkel hästsvans till ett helt nytt utseende. Lägg hårbitar för extra drama. De är tillgängliga i olika texturer, färger och stilar och är gjorda av antingen syntetfiber eller mänskligt hår.

Låg ponytails

Låg ponytails som samlas i nackens botten skapa ett professionellt och sofistikerat utseende. Denna stil fungerar bra för kontoret eller en exklusiv händelse. För att skapa en fullare hästsvans lägger du till ett syntetiskt eller mänskligt hårstycke.

Hög hästsvans

Med en hästsvans mot huvudets krona skapas en mer sorglös stil. Syntetiskt hår kan läggas till hästsvansen för att skapa ett fylligare utseende, men ofta kan den här typen av hårbitar inte krullas. Om du föredrar ett lockigt utseende, använd ett hårstycke av äkta mänskligt hår.

Hästsvans med Bang

Använd hängslen med en hästsvans för att rama ditt ansikte eller dölja en långsträckt panna. Prova smällar med en mängd olika hästsvansstilar. Off-centered bangs skapa ett sexigt och exotiskt utseende med antingen en låg hästsvans eller en mot huvudets krona. En rak bang är perfekt med hästsvansstilar antingen vid nacken eller drapering av en axel.

Sculpted Updo

En skulpterad updo är en smart, men formell vridning på den klassiska hästsvansen. Var försiktig med stilen med lock, vågor eller slingor med ditt riktiga hår eller ett hårstycke. Denna stil är perfekt för ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller en prom.

Sedu Updo

Eftersom de flesta svarta amerikanerna har naturligt lockigt, tjockt hår, ger en super-rak sedu updo en elegant snurrning på den klassiska hästsvansen. Om ditt hår är naturligt lockigt, kan det ta mer värme och tålamod att räta ut det, men de bästa sedujernen kan hantera nästan vilken typ av hår som helst. Du kan också lägga till snygga, raka hårstycken för att rama ditt ansikte.

Bullar

Skapa en bulle från en enkel hästsvans för en elegant hårstil. Använd hårbitar för att skapa en bulle om du inte har tillräckligt med hår i slutet av din hästsvans. För att lägga till mer drama, vrid bunten till kreativa knutar eller skapa bulle med en serie flätor.

Clip Ponytail

Clip ponytails ger ett enkelt sätt att byta frisyr direkt. Slå fast ditt naturliga hår i en hög eller låg bulle och täck den med ett mänskligt eller syntetiskt hårstycke fäst med bananklips. Klipp för svarta kvinnor kan köpas lockigt eller rak, vilket gör det enkelt att matcha ditt eget hår.

Kam och sträng

Kam och snöre ponytails har en liten kam fastsatt i syntetiskt eller mänskligt hår för att hålla hästsvansen på plats. En snodd är fastsatt och spänns när hästsvans är på plats.

Klämma och sträng

Kläm- och strängponytails har syntetiskt eller mänskligt hår fäst på ett litet hårnät. Ett avtagbart klämmer fast hästsvansen på plats. En dragkedja stramar hästsvansen och klippet avlägsnas. Denna typ av hästsvans kan användas för naturligt lockiga eller raka stilar.