Bröllops frisyrer för lockigt hår

 

Grecian Partial Updo

Det här är en lösare, mer avslappnad look än en traditionell updo, men låt det inte avskräcka dig från att göra dina lockar till en kaskad av grekisk skönhet. Den här stilen ser bra ut med broderade bröllopsklänningar som har mycket pärla detaljer eller flödande klänningar med imperium midjor. Nyckelordet till den här stilen, skapad av Jolene Phillips av Luca Bella Salon and Spa, är volym. Börja med att pinne hela håret på Håll kronan på huvudet för att skapa volymen ovanpå. Lämna en tjock del av framsidan av ditt hår - med pärlor medföljer - ut medan du klämmer fast. Därefter be din stylist att skapa en ropig flätad fläns som smälter in i pinned-up krullningar i ryggen. Resten av ditt hår ska ligga kvar i mjuka vågor som kaskad ner i ryggen eller över en axel. Sätt in en vacker barrette i de spända locken för ett mer färdigt utseende.

Lägg till förlängningar < / h2> Om du har kortare lockigt hår, kan det vara svårt att skapa en formell frisyr för en weddin g. Ett bra sätt att lägga längd och volym till ditt hår är att fråga din stylist om att tillämpa tillägg som matchar din hårtyp och färg. Den tillförda volymen gör det också lättare att skapa updos. Stylist Nicole Martin of Art of Hair skapade en frisyr som fungerar perfekt med förlängningar. Dela ditt hår till sidan, svep ditt smäll över ditt tempel. Dra sedan dina lockiga förlängningar upp på baksidan av ditt huvud. Använd tråden i stället för hårnålar för att skapa en mjukare, dunfri stil som ser flytande och vacker ut. Den här extremt slitstarka tekniken gör det också lättare att ta håret ner efter ceremonin, utan att knycken lämnar stiften. Rama in ditt ansikte genom att lämna några mjuka krullar som kittar dina kinder.

Retro

Använd dina lockar till din fördel genom att be om en retro look på din stil. Skapa ett gammalt Hollywood-utseende med mjuka ansiktsramar som komplimangerar en hakad retroklänning eller en elegant och klassisk klänning. Kathy Reed of Pon International skapade en underbar 50-tals inspirerad uppdatering som är perfekt för bröllop. Börja med att avskilja håret på sidan och lämna flytande krullar ner på den ena sidan av ditt ansikte. Knut håret upp i ryggen i antingen en tjock flätan eller en fransk twist. För mer 50-tal 'flair, sätt stora pärlor i Det knutna håret i ryggen, lindar dem hela vägen upp till toppen av ditt huvud. Pärlor ser bra ut bland den mjuka, naturliga snodden. Kromt hår kan ibland försöka, speciellt du försöker skapa en formell stil för ett bröllop. Enligt stylisterna som bidrar till 101 frisyrer Magazine kan du använda dina lockar till din fördel för att skapa ett vackert bröllopsutseende som gör dig till centrum för uppmärksamhet. Tre stylister erbjuder sin expertis om att skapa den perfekta krullade 'gör'.