Hur appliceras hudvävnader

 

1.

Bestäm var du ska tillämpa väftförlängningarna. Först separera den 'röda zonen' - det övre lagret av ditt hår, där väven aldrig ska placeras. Detta kommer att se till att dina väftdelar är odetekterbara. Placera ett pekfinger framför varje öra. Flytta upp fingrarna, separera håret framför fingrarna längs vägen. När dina fingrar rör på toppen av ditt huvud, samla allt hår du har ackumulerat och klistra på den på plats ovanpå ditt huvud.

2.

Starta väftapplikationen från botten, arbeta dig uppåt. Lämna ett hårlager ca 1 tum tjockt vid basen av din hårbotten. Använd en kammars hål sida för att dela en rak linje horisontellt över huvudet. Tie eller klipp bort håret ovanför så att du enkelt kan komma åt den del du har skapat. Du kommer att placera väften inuti delen, direkt på den synliga delen av hårbotten.

3.

Skär din väft till storlek. Vanligtvis är polyuretanbandet som fäster håret i hårbotten ett par meter långt, så du kan justera längden i enlighet därmed. Med sax skar viftet till längden på den del du har skapat, vilket lämnar ungefär en halv tum på vardera sidan av väven.

4.

Applicera hårlim till polyuretanremsa. Placera snittet på en plan yta. Placera sidan av polyuretanremsan som inte har något hår uppåt. Krama limflaskan för att applicera en konsekvent limlim från ena sidan av polyuretanremsan till Andra.

5. Använd tummen och pekfingret genom att hålla polyuretanbandet från varje sida. Placera ena sidan av den limmade remsan direkt på hårbotten, ungefär en halv tum i från slutet av din del. Håll kanten som du har fäst fast när du sakta sätter resten av väven längs din sida. När duftens längd är inställd, applicera tryck längs hela remsan i 10 till 15 sekunder för att säkra limet.

6.

Upprepa dessa steg tills du har applicerat väft till Resten av ditt hår. Om du lägger till längd, applicera väftarna en tum från varandra. Om du bara går för volym, applicera en väft varje 2 till 4 tum: Ju mer väft, desto mer volym. Låt limet torka 10 till 15 timmar före borstning.

Tips och varningar

  • För bästa resultat, lägg inte ditt hår eller tvätta det två till tre dagar.
  • Hudväv är en av de enklaste typerna av hårförlängning som gäller och varar från fyra till åtta veckor. En väft består av individuella hår som är fästa längs en polyuretanremsa. Remsan är limmad i hårbotten mellan skikt av ditt riktiga hår och skapar ett falskt hårlager som är odetekterbart. Våtdräkter kan skapa längd och volym.