Hur bli av med Acne med 25 Cent Facial

 

1.

Bryt ett ägg i en liten skål och separera äggulan från äggvita. Håll äggula, men du behöver inte äggvita för ansiktsbehandling.

2.

Våt ditt ansikte kommer en liten mängd varmt vatten. Applicera den råa äggulan i ansiktet i ett tunt lager.

3.

Vänta 15-20 minuter eller tills ansiktsmaskan är torr. När det är torrt kan du antingen avlägsna masken från ansiktet, eller du kan tvätta bort det från ansiktet. Oavsett vilken du väljer väljer du att skölja ansiktet efteråt med varmt vatten. Pat torr.

4.

Följ din ansiktsbehandling med en oljefri fuktighetskräm. Din hud ska känna sig frisk och mjuk. Äggula innehåller vitamin A, vilket innebär att det är effektivt att läka ansiktsfläckar.

Tips och varningar

  • Du kan också använda älskling att ha samma effekt, även om näringsämnena i äggulor gör dem till ett bättre val för ansikts- och ansiktsmasker.
  • Kom ihåg att inte överdriva det med din hudvårdssystem. Håll det enkelt, annars riskerar du att utsätta huden för alltför många produkter, som kan vara kontraproduktiva.
  • Ett dåligt fall av akne kan räcka för att förstöra ditt sociala liv. Lär dig hur du minskar utseendet på akne med en ansiktsbehandling som kostar mindre än ett kvarts!