Hur man: En Curly Girls Guide till hår

 

1.

Om du har lockigt hår, använd aldrig schampo. Detta kommer bara att ta bort håret från sina naturliga oljor och torka ut det. Börja med att massera balsam i håret och skölj det med kallt vatten. Jag har provat en hel del produkter och hittills är hårvårdsledningen som fungerar bäst Aussie-produkterna.

2.

Efter borstning av håret, linda en handduk runt den under några minuter. Detta kommer att hjälpa det att torka snabbare.

3.

Nu för att produkterna ska gå in. Först, spraya eller gnid i lite inloppskonditioneringsapparat. Sedan gnugga en gelédocka i dina händer och fördela det jämnt genom hela håret. Den sista produkten som ska användas är en curl scrunching produkt. För detta använder jag Aussie Sprunch Spray, och jag spritz mitt hår överallt med det.

4.

Slutligen kommer vi till stylingdelen. Först, linda en tums hårsektion runt fingret. Skruva sedan försiktigt håret upp med händerna för att uppmuntra krullarna. Slutligen kläm upp hårets baksida för att hålla krullarna viktiga medan de torkar.

5. När ditt hår är nära att vara torrt, ta ut klippen . Du kommer njuta av att ha en vacker man utan frizz och väsen!

Någon med lockigt hår vet vilken smärta det kan vara. Den oändliga frizziness och unmanageability kan helt enkelt vara frustrerande. Jag har provat många produkter och hårvård rutiner, men det här är det som fungerar bäst.