Hur man deltar Couture Fashion Week

 

1.

Läs mer om de kommande Couture Fashion Week-datumen och platserna. Kolla in den nuvarande lista över designers med internationellt erkännande som kommer att visa sitt arbete. Tänk på att varje designer har sin egen ovanliga vridning på mode. Förvänta dig att se ett brett utbud av stilar och typer av presentationer.

2.

Bestäm om du vill se de viktigaste samlingarna av couture-kvinnor och mäns kläder manliga och kvinnliga samlingar varierar ofta hela dagen) eller om du föredrar att delta i specialkonurebröllop. Bättre än, försök att delta i alla showerna!

3.

Planera att ägna flera dagar till händelserna så att du kan delta i flera shows. Utnyttja sviter, mat och andra värdefulla nätverksaktiviteter som vanligtvis hålls i samband med showen.

4. Gör arrangemang för att delta om du äger eller driver en exklusiv butik eller tjäna som en köpare för en specialaffär. Om du uppfyller kvalifikationerna kan du ansöka om en inbjudan till några eller alla utställningar via Couture Fashion Week webbplats. Se länken i vår Resources avsnitt. Du kan eventuellt delta gratis.

5.

Begär en pressinbjudan om du arbetar för ett mediauttag som täcker högkvalitativa och lyxiga produkter. (Var beredd att ge prov på ditt arbete för att bevisa att detta är en lämplig händelse för att du ska delta.) Pressen kan också ofta delta utan kostnad.

6.

Prata med specifika avancerade designers vars kläder du köper eller vill utforska (eller till ägarna till butiker eller specialbutiker där du handlar) för att uttrycka intresse för att se de nya linjerna. Var noga med att nämna om du har några kontakter med kändisar eller flytta i inflytelserika cirklar. Dessa faktorer kan göra dig en önskvärd person att ha i publiken.

7.

Planera att klä upp för tillfället. De flesta deltagare bär sofistikerade och fashionabla outfits. Höga klackar är ett måste för kvinnor. Kom bara ihåg att justera din klädsel beroende på den stad där evenemanget hålls. (Black är alltid ett säkert val i New York, medan Palm Beach-modeller ofta föredrar färg.)

8.

Anländer tidigt för aktiviteterna. Några av designerna planerar andra speciella evenemang, som akrobatik, musikaliska föreställningar och komedi skitser för publiken. Du kommer också att kunna se prov på några lyxprodukter och konstverk innan tävlingarna börjar. Du kommer att ha möjlighet att samarbeta med andra deltagare.

Tips och varningar

  • Köp dina biljetter i förväg. Några av de mer populära visarna kan säljas ut snabbt.
  • Om du älskar high fashion och internationell stil, överväga att delta i Couture Fashion Week. Du får se några av de senaste skapelserna från de bästa couture-designerna från hela världen. Couture Fashion Week-evenemang hålls flera gånger om året i New York City, Palm Beach och en handfull andra platser. sällsynt inblick i den globala lyxmodekretsen du inte vill missa.