Hur man håller bröstfirma och ungdomlig

 

1.

Den första hemligheten för att hålla fast och ungdomligt bröst har att göra med hur du sover. Det är väldigt viktigt att du sover på ryggen eller sidan för att lindra trycket från ditt bröst så att de inte för tidigt faller.

För det andra, hitta en fuktintensiv balsam. Jag föreslår sheasmör eller E-vitamin eftersom de är bra för att bibehålla elasticiteten i huden kring bröstet, de absorberar väl och hjälper till att behålla ditt brösts ungdomliga utseende. De är också bra för känslig hud så alla kan använda den.

3.

För det tredje är kost och motion. Frukt som vattenmelon och kiwi är rik på vitamin C och kommer att bidra till att främja tillväxten i bröstet.

4.

Den mest populära träningen för att fasta bröstet är uppstopp. Och de jobbar! Lägg ut din yogamatta och gör 4 reps av 10 push-ups minst 3-4 gånger i veckan. Det här är när du börjar se den mer drastiska förändringen.

5.

En annan bra övning för bröststimulering är att simma! Vem trodde att en favoritpasstid kunde Var så bra att behålla ditt bröst ungdomliga utseende. Så kom ut till stranden eller din lokala pool och gör några varv.

Tips och varningar

  • Ett knep som min mamma lärde mig applicerar och masserar sesamfröolja i bröstet strax före sängen. Var noga med att ha en snygg bekväm bra och hänvisa till steg 1 för bästa resultat.
  • Resultatet kan variera från person till person.
  • Var noga med att följa stegen noggrant för maximala resultat
  • Låt inte gravitation och ålder få det bästa av dig. Det här är inte ungdomens springbrunn, men om du följer de här tipsen, håller jag på att garantera att kvinnor kommer att fråga 'Vad är din hemlighet?'