Hur man jämför Olay Pro-X till regenerist

 

1.

Kontrollera etiketterna. När du bestämmer om Olay Pro-X eller Regenerist-produkter kommer att vara rätt för dina antiaging behov, jämför ingredienser. Aktiva ingredienser noteras på etiketten. Ingredienser listas i enlighet med deras mängd i produkten; ingredienser som visas i större kvantiteter i produkten kommer att listas först.

2.

Känn dina ingredienser. Mellan båda produktlinjerna ser du retinylpropinat (ett vitamin A-derivat som uppmuntrar till förnyelse av hudceller), cyklopentasiloxan (en hydrerande silikon) och niacinamid (vitamin B3-komplex) som anges på etiketterna. En annan komponent att söka efter är peptider, Kollagen är ett protein som naturligt finns i huden, vilket ger elasticitet och fasthet. Kollagen minskar när människor åldras, så att återintroduktion av det till huden kan ge ett mer ungdomligt utseende.

Förstå hur dessa ingredienser fungerar så att du har en uppfattning om hur de kommer att påverka din hud och ta itu med dina hudproblem.

3.

Bedöm dina personliga behov. Om du har några mycket fina rynkor kan Regenerist vara en mer lämplig produkt. Om du har många djupa rynkor eller veck i din hud, kan du prova Pro-X.

4.

Bestäm vilka produkter som passar dig. Varje rad erbjuder en mängd olika produkter. Pro-X, från och med juni 2010, har 12 artiklar i sin produktlinje, som riktar allt från hudrensning till rynkbekämpning och kategoriserar produkter efter behov. De har till exempel 'primära lösningar' och 'specialiserade behandlingar'. Regenerist, från och med juni 2010, erbjuder 31 produkter, från anti-aging serum till microdermabrasion och peel kit. Det är viktigt att veta vilka resultat du önskar så att du kan köpa lämpliga produkter.

5.

Spåra din huds utseende. Pro-X garanterar sina produkter, baserat på resultat från kliniska prov och användarupplevelser. Var medveten om förändringar i din hud. Om du inte är helt nöjd med dina resultat, ring 1-866-511-OLAY för en fullständig återbetalning.

Tips och varningar

  • Olay erbjuder gratis prover, om du är intresserad av att prova en produkt innan du köper, besök olay.com/samplesandoffers för en aktuell lista över försöksprodukter.
  • Olay är ett pålitligt hudvårdsmärke som erbjuder en mängd olika antiagingprodukter. Två poppeledningar är Pro-X, en över-the-counter-serie som hävdar att de ger resultat av hög kvalitet och Regenerist, en seriös rynkfighter. Känn dina egna hudvårdspreferenser när du köper Pro-X eller Regenerist-produkter.