Hur man klär sig bra på en budget

 

1.

Butikshandlare som TJ Maxx, Marshalls, Ross och Loehmann. Overstocked merchandise löper rampant i dessa designer varuhus clearinghouses. Butiksköparna väljer varor som är trendiga och aktuella med vad du hittar i modetidningarna. Förvänta dig att hitta lyxiga saker och kläder för upp till 50 procent av pris.

2.

Spänn på ytterkläder, klassiska handväskor och skor. Jackor, skor och handväskor är det första som någon märker på en kvinna. Tillbringa dina pengar på dessa objekt. Köp saker som kommer att vara i mer än en säsong. Investera i klassiskt svart och brunt för handväskor och skor. Köp färgglada jackor och jackor i livfulla färger för att lägga till ett litet drama till din garderob.

3.

Don vara inte förförd av försäljningspriser. När du handlar om nya saker att lägga till i din garderob, var försiktig med 50 procent av taggen. Bara för att objektet säljs betyder inte att du ska köpa den. Fråga dig själv om du skulle betala hela priset för varan. Om svaret är ja, kan du köpa det fashionabla stycket till ett reducerat pris.

4.

Spara pengar på trendiga saker. Att klä sig bra på en budget kräver en fungerande kunskap om vilken garderobsgrunder som ska köpas varje säsong för att komplettera din livsstil. Spara på leopardväskan och det läderband som du ser plasterad på omslaget på varje tidning. I stället för att köpa en $1.300 väska hos Neiman Marcus, köpa sin designerinspirerade kusin på H u0026 M eller Forever 21 för mindre.

5. garderobstycken från förr. Säkra butiker och avancerade garageförsäljningar säljer mer än din mormors gamla doilies och flisade kaffekoppar. Äkta mode pärlor för kvinnor som vill klä sig bra på en budget är gömda mellan flannelskjortorna och höjda sängspridningar. Lägg till en touch av glamour och nostalgi till din befintliga garderob med kashmirrockar, pälskraver och vintage silkesdukar och handväskor som finns i butikshandlare.

6.

Handla sändningsbutiker i rika stadsdelar . När det rika fashionistas-däcket från förra säsongens fantastiska frocks lossar de dem ofta på sändningsaffärer. Eftersom dessa designer-obsessade damer inte kan ses två gånger i samma outfit, kan du lägga sina försiktigt slitna kläder i din garderob. Priserna i sändningsbutiker är fyllda med designerbitar för budgetmedvetna shoppare som vill klä sig bra på en budget.

Tips och varningar

  • Leta efter sätt att sänk dina veckovisa rensningsräkningar. Använd en hemma-produkt som Dryel för att tvätta dina kläder.
  • Köp dina skönhetsartiklar hos apotek och stora återförsäljare för att lägga till fler pennies till din kläderbudget.
  • Om du vill klä dig Tja på en budget, fyll din garderob med dyra föremål. Låt inte investera i trender som görs dåligt och kan enkelt bytas ut. Köp färre garderobstycken av högre kvalitet som du kan bära upprepade gånger.
  • När du köper bitar från tappning, sparsamhet eller sändningsbutiker, kontrollera fodret av de önskade föremålen för lukt eller fläckar innan du köper.
  • Att se bra på en budget är uppnåelig, men bara om du är bekant med modehemligheterna hos välklädda kvinnor. Innan du handlar den här säsongens trender och stilfavoriter, använd dessa tips för att se ut som en miljon dollar utan att spendera hela din lön.