Hur man klär sig grönt

 

1.

Leta efter politiskt korrekt klädsel på high end varuhus. Några av de bättre butikerna, som Barneys och Saks, erbjuder designerkläder och skor som är gjorda av hållbara tyger och tillverkas med rättvisa handelspraxis.

2.

prissatta miljövänliga alternativ. Du behöver inte spendera mycket pengar i en high-end butik för att göra din del. Några rimliga priser på nätbutiker erbjuder gröna föremål på alla olika prispunkter. Även Target och Walmart erbjuder organiska tyger till överkomliga priser, så nästan någon har råd att gå med i den gröna trenden.

3.

Lär dig om dina alternativ. En mängd miljövänliga tyger finns idag, bland annat hampa, bambu, tång, soja och ekologisk bomull. Du kan också köpa mer traditionella tyger som har tillverkats med färre kemikalier eller med rättvisa arbetsmetoder. Du måste väga några av fördelarna och nackdelarna för att bestämma vad som känns rätt för dig.

4

Kolla in vinbutiker. Att köpa använda kläder lämnar ett mindre fotavtryck på miljön och kan vara ett mycket billigt sätt att vara en ansvarsfull konsument.

p> Har saker du redan äger gjorts till mer moderna snitt. Detta är ett bra och prisvärt sätt att få ut det mesta av dina egna resurser och ändå få några snygga bitar till

Läs etiketter för att förstå vilka tyg du får. Gör också din egen forskning för att lära dig mer om hur du använder etiketterna.

8.

Köp kläder som enkelt rengörs hemma. Dressing Green innehåller också hur du tar hand om dina kläder. Leta efter saker du kan tvätta hemma och försök att rensa bort kemiska kemikalier som kan skada miljön.

Tips och varningar

  • Dressing green har olika betydelser för olika människor. Du måste väga faktorerna för att ta reda på vad som känns rätt för dig, eftersom några gröna tyger slits ut snabbt och behöver bytas ut, medan andra tillverkas med kemikalier som kan överväga några av fördelarna.
  • Inte alla saker som kallar sig miljövänliga är verkligen, så ta reda på vad det betyder och stödja etiketter som har fått rykte för att göra sin del.
  • Om du tar hand om miljön är viktig för dig kan du få en positiv inverkan genom kläderna du väljer. Idag finns det mer tilltalande miljövänliga alternativ än någonsin tidigare, så du behöver inte längre offra stilen till 'grön' din garderob.