Hur man klär sig preppy för mindre

 

1.

Förtrogen med traditionella preppy mode. Från polotröjor och däckskor till skarpa solbränna chinos och dragkedjor som är knutna runt halsen, är dressing preppy ett favoritstilval för back-to-school slitage och kollegiala garderober. Bli fan av Ralph Lauren, Brooks Brothers, Lacoste, Lilly Pulitzer och L.L. Bean. Baserat på dina stilinställningar, välj den grundläggande preppy uniformen. För kvinnor och unga tjejer, välj pärlemycken, skjortaklänningar och pastellfärger. Preppy män bär oxford tröjor, pastellpolo, blå blazers och chinos. När du har identifierat preppy-stilen är du redo att shoppa.

2.

Butikshandlare för försäljning i slutet av säsongen. Att veta när man ska köpa rabatterade preppy-mode i butiker som bär traditionellt preppy-slitage, kan spara kunder hundratals eller till och med tusentals dollar. Köp linnehorts och shorts i slutet av augusti. Köp snabba seersucker kostymer under en säsongsändad Labour Day-försäljning. Shop off-season och spara stort.

3.

Köp preppy mode hos off-price-återförsäljare. Marshalls, TJ Maxx och Ross bär regelbundet rabatterat preppy mode. På dessa butiker hittar du samma preppy-artiklar som säljs i större stormarknader. Köp dessa butiker ofta för att avgöra när nya leveranser av preppy slitage säljs. Ofta köpare kan hitta erbjudanden på Coach handväskor och monogram Ralph Lauren tote väskor. Smarta shoppare hittar också kashmir och kabelstickade tröjor till reducerade priser.

4.

Köp kvinnors preppy-tillbehör på tygaffärer. Om du inte kan bära för att köpa en traditionell prep-garderob fylld med argyle, polka dots och konservativt slitage, lägg till preppy stilrör med skor och tillbehör. Kvinnor kan bära silke eller satinpannor i håret, eller knyta pastellbandband runt sina midjor. Dessa varor kan köpas i tygaffärer utan de höga kostnaderna i samband med detaljhandeln.

5.

Handla online. Preppy fashion erbjudanden finns på internet. De traditionella återförsäljare som har preppy-stilval (nämnt i steg 1 ovan) har alla webbplatser med återkommande webbförsäljning. Registrera dig för deras e-nyhetsbrev för att få information i din inkorg. I stället för att skura på internet för försäljning får du meddelanden och kuponger i förväg.

Tips och varningar

  • Köp klassiska polotröjor utan monogrammed logotyper
  • Lägg till klassiska penny loafers, ballettplattor och båtskor till ditt preppy-utseende genom att köpa dessa artiklar på butiker och off-shoppar.
  • Abercrombie u0026 amp; Fitch och Hollister, även om populära butiker, anses inte som traditionella preppy-återförsäljare.
  • Född ut ur 1980 års valmöjligheter för privilegierade barn på nordöstra prep skolor och Ivy League högskolor, preppy stil är en stor del av amerikanska mode. Men att göra utkik efter mindre kräver speciell kunskap. Om du vill hitta klassisk preppy stil till rabatterade priser, följ dessa 5 steg för att se stilfullt prep, men väsentligen du.