Hur man köper höga klackar som inte skadar

 

1.

Hitta en skoaffär som har ett verktyg som mäter fotstorlek. Mät varje fot separat för att bestämma rätt mätning för dina skor. Upptäck rätt dimensioner och storlekar på varje område på din fot. Använd dessa mätningar för att bestämma din korrekta storlek.

2.

Känn dina fötter. Alla fötter är inte skapade lika. Eftersom alla skor inte passar alla typer av fötter, bestämma om du har platta fötter, höga bågar, smala fötter eller breda fötter. Studera de höga klackarna för närvarande i din garderob som är smärtfria. Använd dessa skor för att bedöma vilken typ av skor som passar din fot bäst. Din skostorlek kan fluktuera med viktminskning och viktökning. Övervaka din skostorlek för ändringar i bredd och längd.

3.

Köp höga klackar endast på eftermiddagen. Fötterna har en tendens att svälla hela dagen. Om du köper ett par höga klackar på morgonen är chansen att de inte passar dina fötter ordentligt klockan 3:00.

4.

Använd endast skinnsågade skor. Mangjorda sulor är dina fötters fiende. Syntetiska sålar är inte smidiga. När du går i höga klackar behöver du skor som möglar till fötterna och inte kämpar mot dem. Solar av tillverkad plast kan inte ge när du går. För att avgöra om dina höga klackar har människa gjort sålar, vänd ner på skoens botten och läs sålen. Tillverkaren måste avslöja om skorna är gjorda av läder eller syntetmaterial.

5.

Höghälsna stilettos följer nästan alltid en spetsig tå. Denna föregångare är känd för att orsaka smärta och ångest för veteranhöga bärare. Gå upp i en halv storlek när du använder pekade toedskor för att ge tårna lite utrymme att andas.

Tips och varningar

  • När du försöker på skor, gå runt affären inte bara på mattan, men också på en hård yta. Byta ytor för att testa komfortnivån hos de höga klackarna.
  • Alternativa höga klackar och lägenheter varannan dag för att variera stressen på fötterna.
  • Köp skor med stöd när du köper smärtfri högklackat. Mules kommer att trösta fötterna snabbare än pumpar eller skor med remmar.
  • Om skorna skadar dina fötter i butiken, kommer sträckning inte att lindra din smärta.
  • Kvinnor är i ett tyst krig mellan sina fötter och högklackade skor. Snarare än att överge vår kärleksaffär med stilettos och strappy sandaler, uthärdar vi smärta och obehag för skönhetens skull. Att hitta ett par höga klackar som inte skadar dina fötter är dock inte så komplicerat som du tror. Applicera dessa fem fot-kärleksfulla tips till din nästa skoutflykt, och frigör dina fötter från bondage av svåra höga hälar.