Hur man låser upp din maximala skönhet

 

1.

Få super läckra läppar! Om du har fulla läppar försök en rik, djup läppstiftskugga med en matt eller krämig konsistens. Det kommer att framhäva formen på dina vackra bipackade läppar. Om du har tunna läppar sopa på en super glänsande köttfärgad glans, ljuset som reflekterar av den bleka glansen skapar utslagning av naturligt fylligare, fylligare läppar.

2.

Perfekt din näsa! Om du har en lång näsa, tvingar bågen på dina ögonbryn något högre. Den dramatiska bågen kommer att komplettera din näsa och få dina ögon att stå ut. Om du har en kort näsa sopa en lätt dammning av hudtonat eller genomskinligt skimrande pulver nerför näsan. Det spelar upp din känsliga, ungdomliga benstruktur.

Smick ditt ansikte! Om du har ett långt ansikte markera dina höga kindben (de två brukar gå hand i hand). Lea stor och lätt damm varm bronzer precis under kindbenen för ett skulpterat utseende. Om du har ett kort ansikte sopa en flytande skylt på dina kinder. När du ler det, kommer du att göra dina kindernas äppor glimmer.

4.

Maximera dina ögon! Om du har breda ögon markera de yttre hörnen på dina ögon med en djup brun. Den rökiga skuggningen spelar upp dina ögon 'klassisk gammal Hollywood-avstånd (tänk Marilyn Monroe) för ett fantastiskt utseende. Stryk bara dina ögon som börjar i det inre hörnet, vilket gör linjen dramatiskt tjockare när du rör dig mot det yttre hörnet. Om du har nära inställda ögon doppa en liten borste i en skimrande blek färg och svep en sidledes 'V' på insidan av ögonen nära tårkanalerna. Det ljus som reflekterar från skuggan skapar smickrande avstånd mellan dina ögon och ger dig en mjuk, feminin finish.

Din hemlighet till underbara? Förbättra dina unika ansiktsdrag med några enkla smink tips precis som dina favorit Hollywood-stjärnor! För att ta fram den fantastiska skönheten som är din egen läs vidare.