Hur man ser smartare ut (för kvinnor)

 

1.

Kontrollera alltid att dina kläder passar ordentligt. Skräddarsydda och värdiga bitar med rena linjer kan få dig att bli mer kompetenta.

2.

Använda glasögon. Hitta ramar som passar ditt ansikte. Ingenting säger 'intellektuell' mer än specs. Enligt en studie av Vision Council of America såg 59,2 procent av dem som hade glasögon som 'mer intelligenta'.

3.

Få en kort hårklippning. De flesta kvinnliga vd och politiker har korta korta underhållsminskningar. Om du väljer att hålla håret långt, bära det rent och enkelt, eller sätt det upp i en låg hästsvans eller bulle.

4.

Applicera din smink så att den ser minimal ut . Överväg att använda en foundation för att jämnt ut din hudton; noggrant konturerar dina kindben forma dina ögonbryn och kanske applicera lite eyeliner på ditt övre lock. Det ser ut som om du har på dig för mycket makeup kan förringa ditt intelligenta utseende.

5.

Använd solid, mörk och relativt dämpad färg. Mörka färger ger ett mer seriöst utseende. outfits kan se skarpa ut.

Tips och varningar

  • Förstå dig själv. Du kan kanske komma undan vissa saker än andra helt enkelt inte kan.
  • Det finns undantag från dessa regler. Till exempel kan en skarp gul blazer se bra ut så länge resten av outfitet inte är högt.
  • En kvinnas övergripande utseende kan uttrycka sig mycket vid första anblicken. Många kvinnor vill se smart för att bli seriöst, oavsett om de är i näringslivet eller i en avslappnad situation. Ser intelligent kan ta några tweaks av ditt utseende. Medan det i slutänden är upp till dig att utvärdera ditt eget utseende och bestämma vad du kan göra för att bli skarpare, finns det några strategier som någon kvinna kan följa för att se sig smartare ut.