Hur man tänder tänder för mindre än $ 5

 

1.

Många människor vet inte att huvudämnet i vitare produkter är hyrogenperoxid. Det är allt du behöver. Du behöver inte krångla med dyra behandlingar. Gå bara till din lokala apotek och köp en flaska väteperoxid. Det brukar springa runt en dollar. (Nu är det inte överkomligt?)

Under de närmaste två veckorna, ta en slurk av väteperoxid och byt den runt i munnen i trettio sekunder varje dag. (Dont svälja det) Du kommer att börja se resultatet efter ungefär en vecka.

3. Efter två veckor kan du bara ta tandborsten och dra den i en kopp väteperoxid i en minut, då kan du borsta dina tänder som vanligt. Du kan göra det varje dag eller till och med en gång i veckan.

4. Om dina tänder börjar bli gula igen, sedan upprepa steg två. För att förhindra att kaffe färgas eller bara färgar från vardagen, borsta ofta tänderna. Efter att ha druckit kaffe, om det inte är något besvär, vrid runt vatten i munnen för att förhindra att kaffet sitter på dina tänder.

Tips och varningar

  • Det här är en enkel, enkel lösning på gula tänder. Whitening strips kan kosta 25 dollar och besök på din tandläkare kan kosta hundratals dollar. I denna ekonomi är det bättre och lättare att få en flaska väteperoxid för en dollar och uppnå samma resultat! Jag hoppas att du hittar den här artikeln användbar!
  • Idag anser många att kaffe är ett måste på morgonen. Några av kaffens effekter är inte så glamorösa. Jag menar, kom igen! Vem vill ha fula bruna tänder? Det här enkla tricket kommer att förklara effekterna av din kopp joe och hemligheten för vitare tänder!