Hur man väljer en mini kjol

 

Hur man väljer en mini kjol

1.

Att veta din kroppstyp kan hjälpa dig att hitta kjolen bäst för dig. Kom ihåg att vara ärlig mot dig själv.

Stilar innehåller solida färger, till exempel svart eller brunt och olika typer av denim, till exempel bleka eller superbelastade. Ha ett öppet sinne. När du handlar kan du hitta en annan stil du gillar.

3.

Välj en kjol baserat på vilka funktioner du vill flaunt och vilka funktioner du kanske vill ha att dölja. Om du till exempel känner att låren är stora, välj en kjol som stiger ungefär 2 till 3 tum över knäet. Om du vill förlänga dina ben, välj en kortare kjol som är 4 tum över knäet.

4.

Shopping för minikläder tar tid och det är troligt att du u0026 # x2019; ll gå igenom många av dem innan du hittar en du gillar. Om du hittar en kjol som du gillar men är säker på om den är den som du vill, be försäljningsassistenten att hålla fast vid den. Kom tillbaka och ge det en ny blick efter att du har tittat på lite mer.

5.

När man väljer miniklänning är det viktigt att välja en som uppfyller alla dina förväntningar. Eftersom en miniskjort är kort och det vanligtvis är minimal material till det, är det inte troligt att du vill få det ändrat. Istället hittar du minikjolen som passar dig perfekt.

Tips och varningar

  • Ta med en vän som du vet kommer att vara ärlig med dig. Fråga dem om de olika kjolarna du försöker.
  • Köp inte en kjol baserat på incitamentet att du kommer att gå ner i vikt eller träna för att passa in i den. Detta förlorar bara dina pengar.
  • Miniskirts är en del av en modetrend som varit populär bland kvinnor i alla åldrar. En vanlig missuppfattning är att du måste vara väldigt mager att ha på sig en mini-kjol. Det här är inte sant - många kvinnor kan bära en. Det är dock viktigt att veta att du inte kan gå för det som ser bra ut på andra. I stället väljer du minikjolen som ser bäst på dig och smickrar din figur.