Hur mäter du din bra storlek

 

1.

Använd mätmätaren, mäta din kropp precis under dina bröst.

2.

Använd mätningen i tum, lägg till 4 tum till mätningen Så om det mäter 29 inches, då är din bandstorlek för brödet 33. Med detta fall måste du runda numret upp till närmaste bandstorlek, vilket skulle vara en 34.

3 .

Mäta runt hela brystets storlek när du har en bh. Dra inte mätbandet för hårt. Det här är mätningen av koppstorleken.

4.

Subtrahera bandstorleken från koppstorleken. Så om din koppstorlek var 37 inches och ditt bandstorlek var 34, skulle du komma med 3.

5.

För varje tums skillnad mellan koppstorlek och bandstorlek, vill du gå upp en bh-kopp. Så 1 tum skulle motsvara en A-kopp, 2 tum skulle motsvara en B-kopp, 3 tum skulle motsvara en D-kopp osv. Om det inte finns någon skillnad behöver du en AA eller en nästan A kopp.

Tips och varningar

  • Se till att du mäter dig själv när du ändrar din kropp. Det inkluderar graviditet, viktminskning eller vinst eller bara när det har gått flera år sedan du blev utrustad för en bh.
  • Upp till 80\% av kvinnan bär fel behå storlek. Detta kan leda inte bara till att en kvinna inte ser sitt bästa men också på hälsoproblem. En ohälsosam bh kan orsaka ryggproblem och bröstproblem i en kvinna. Så här mäter du din egen bh-storlek för att se till att du har rätt storlek