Nail Design Ideas for Girls

 

Design för korta naglar

Korta naglar är begränsade i de typer av mönster de kan sporta, men det finns fortfarande mycket att välja mellan. På grund av att det inte finns mycket utrymme att arbeta med, fokusera på sanna mönster eller en prick av gnista för att lägga personlighet till naglar. Färg naglarna är en neutral nyans som mjukt rosa, guld eller naken och applicera en gnistdesign med en kontrasterande färgspikpenna Börja i spikens vänstra hörn och dra tre linjer skjut diagonalt över spiken. För att lägga till djup, använd en metallspik för att spåra över kontrastlinjerna eller för att lägga till linjer däremellan. En glitterpolish som fungerar som ett överlag kan också lägga gnista på hela nageln. Små limsten kan köpas på skönhetsförsörjningen eller apoteket och appliceras i mitten av varje nagel för ett glittrande utseende som är lätt att applicera. Silverstenar ser bra ut på sanna röda, hetrosa eller neonspikar.

Design för långa naglar

Långa naglar har mer utrymme för att experimentera med nagelkonstruktioner. Klistermärken ser bra ut på långa naglar, eftersom de kan appliceras på spetsen av nageln, antingen i mitten eller i ett hörn. Sparkdesign arbetar även med långa naglar, a nd tillåter dig att använda fler färger. Ränder i en diagonal fungerar också, och detta kan bäras i samband med stenar. Om du hittar färgade limstenar i en ljusrosa, målar naglarna en rosa färg som är en nyans eller två ljusare för ett bra spel på dimension.

Holiday Nail Designs

Spela med semesterfärger. Ränder kan alltid användas i temainfärger som svart och orange för Halloween eller rosa och rött för Alla hjärtans dag. Du kan också göra en fransk spets med tematiska färger för varje semester. För jul är små kransar lätt att dra av som är en godisrotting. För Alla hjärtans dag, prova en liten hjärtdesign. Andra bra alternativ är ett brutet hjärta, eller ett hjärta med en pil genom den. Nail design är ett roligt sätt att experimentera med naglar. Oavsett vad din stil är, kan mönstren appliceras och tas bort på bara några minuter, så det är inget tungt engagemang. Kom ihåg att ta hänsyn till färgen på naglarna när du väljer spikdesign. Använd en spikpenna som distribuerar polerar på ett mycket tunt sätt, vilket gör det enkelt att skapa dessa mönster.