Pojkar Hair Ideas

 

Short Brush-Forward

Borsten framåt är en populär frisyr som är smickrande för någon pojke. Håret är klippt väldigt kort och borstat mot ansiktet.

Short Sleek

Detta är en mer polerad och skulpturisk utseende för pojkar som kan användas för mer formella tillfällen. Denna stil erbjuder underhåll och förlorar sin form snabbt.

Short Tousled

Längden på denna stil kan variera, med liten ansträngning att behålla. Det är ett roligt och lekfullt utseende som vissa pojkar föredrar.

Spikes

Denna stil fungerar bra för alla pojkar och är ett av de mest populära utseendena. Spikarna kan variera men är inte lämpliga för något tillfälle.

Tips

Håll pojkarna frisyrer enkla; De kommer att vara mindre benägna att spendera den tid som krävs för komplicerade stilar. Frisyrer bör också blandas; kort på sommaren och längre på vintern. Pojkar är enklare än tjejer; de gör inte en fråga om sitt hår tills de är cirka 13 år gamla. Att få en pojke en frisyr ger ändå lätthet för föräldrar, eftersom frisyren härrör från variationer av tre grundläggande nedskärningar: kamma ner, sidosvep och besättningssnittet (eller spikarna).