Produkter för att skydda håret från plattjärnskador

 

Redken Smooth Down Heat Glide

Denna produkt är ett inloppsserum som tömmar frizzes samt skyddar håret mot värmeskador. Denna produkt använder Interbond-konditioneringstekniken, som lämnar håret glatt och glänsande när det kommer i kontakt med ett platt järn.

FHI-varmvinsås

FHI-varmvinsås skyddar inte bara håret från en platts hårdhet järn men reparerar också skador. Produkten är fuktbaserad, vilket hjälper till att hålla håret ur torkning.

GHD värmeskyddspray

GHD Thermal Protecting Spray är en lättviktig dimma som erbjuder UVA-skydd samt skydd mot värmeskador.

CHI Silk Infusion

CHI Silk Infusion fungerar bra med CHI-linjen av plattjärn, som använder ION Technology för att dra nytta av fukten i hårsträngarna. Den är gjord med vete, sojaproteiner och ren silke.

L 'anza Strait-Line Termisk Försvar Värmestyler

L' anza är en av de mest populära värmeskyddsämnena. Det är en injektionsbehandling som ger en mer än effektiv barriär mot värmeskador orsakad av plana järnhaltiga järn. Skador på värme är en av de främsta anledningarna till att hårbrott uppstår. De flesta experter rekommenderar att du inte använder plana strykjärn på håret mer än en gång i veckan. Detta kan vara ganska svårt för vissa frisyrer. Att använda rätt värme skyddsämnen kan hjälpa till med att skydda håret från skador från plattjärn.