30-tals frisyrer

 

Populära stilar

Kvinnor brukade vanligtvis ha håret kort eller fastat i ryggen kallad 'Coiffures'. De sofistikerade 1930-talets frisyrer omfattade alltid djupa uppsatta vågor, strukturerade virvlar och krullar. Krullarna som används i denna tid är alla små och definierade; de borde inte ha mycket volym och borde sitta nära huvudet. Dessa snygga stilar var avsedda att göra kvinnor ser längre, tunnare och passar bra under de olika hattarna som var populära under den här perioden.

Få krullarna < / h2> Dessa frisyrer kommer inte utan deras prepwork. För att få ett autentiskt utseende, måste du först klämma ihop eller vinkla håret eller en kombination av båda. För att göra stiftkrullar, dämpa först håret, ta sedan små sektioner och vrid runt ditt pekfinger. Lossa krullen från fingret och vinda det tätt nära hårbotten och säkra med två bobbypinnar som passerar i en 'x' form. Låt sedan håret torka över natten eller under en elektrisk torktumlare. När du tar bobbynålarna ut ur håret borde du ha ett huvud fullt av smala krillar som du kan arbeta med. Finger som vinkar håret är en mer komplicerad process och kräver vanligtvis hjälp från en professionell frisyrist. Enligt reVamp.com görs grundprocessen genom att vätta håret, kamma det platt, gör vassa åsar med mellanrum över huvudet, sträcker håret mellan åsarna, täcker med ett nät och torkar det under eltorken.

Finishing touches

1930-talet har en mycket definierad elegant och elegant silhuett som du kommer att märka när du tittar på bilder från den tiden. För ett autentiskt utseende, fokusera på att återskapa den stilistiska siluetten. Efter att du har ordentligt prepped och curled dina härliga lås, är nästa steg att studera bilder från 1930-talet och bestämma den bästa stilen för din hårlängd och typ. Damer med kort hår behöver bara stifta, struktur och utforma lockar för att uppnå den typiska stilen, medan de av dig med längre hår kommer att behöva stifta upp och gömma så mycket för att få ditt hår som ligger nära ditt huvud.

Det finns några bra bilder och steg-för- steg tutorials av många olika frisyrer från 1930-talet i resursavdelningen för att hjälpa dig att uppnå ditt utseende. Så damer, ta kontakt med din inre Garbo och få till pin curling - jag ser glamour i framtiden. 1930-talet var en tid av extravagans och glamour. Samhället hade just kommit fram från den stora depressionen och 1900-talets upproriska klädstilar förvandlades med andens ålder. Kvinnor övergav sina androgynska korta kjolar och bobbeda frisyrer för att imitera de kvinnliga kurvorna och sexualiteten av ikoner som Greta Garbo och Joan Crawford. Fördjupningen gjorde avancerad mode mer tillgänglig för alla klasser av människor och som ett resultat blev 1930-talet känt för sin eleganta och sofistikerade stil.