Friska mat och hårprodukter för att få långt hår

 

Protein

Hår är 88\% protein. Gröna bladgrönsaker ger viktiga vitaminer, inklusive järn, biotin, folsyra, vitamin A, vitamin E, vitamin C och vitamin E många av B-vitaminerna, som främjar hårväxt.

Olje- eller vattenbaserade produkter

Alkoholbaserade hårvårdsprodukter orsakar överdriven torrhet och brott, vilket gör det svårt för håret att växa långt och friskt. Olje- eller vattenbaserade produkter är bättre för hårhälsan.

Hårda kemikalier

Hårda kemikalier, till exempel avslappningsmedel och permanenta färgämnen, skador hårbotten och försvårar hårsträngarna. Att begränsa användningen av dessa produkter hjälper dig att återställa hårets styrka och förmåga att växa.

Behandlingar

Ibland äter du rätt mat och använder rätt produkter är det inte tillräckligt för att förhindra skadat hår. Protein, fuktgivande och djupa balsambehandlingar hjälper till att stärka håret och därigenom främja hårväxten. Att växa länge måste hår vara friskt. Få hälsosamt hår genom att ta hand om din kropp och ditt hår. Om din kropp inte får de näringsämnen som behövs från en balanserad diet kan håret bli torrt och sprött. Hårda kemikalier som har många hårprodukter kan också ha en negativ effekt på ditt hår. Att äta rätt mat och använda rätt hårprodukter hjälper håret att hålla sig friskt och växa länge.