Frisyrspel för tjejer

 

Mimic

Flickorna ska sätta sina namn i en hatt eller hink. Varje tjej måste byta namn och flickan som de har plockat kommer att återskapa sin egen frisyr på barnet som drog hennes namn.

Crazy Colors

Med föräldrars tillåtelse kan varje tjej välja en tillfällig hårfärg för ett enda hårlås. Om tjejerna är gamla nog kan de byta färg på varandras hårsträngar, se till att ha på sig enstaka smockar eller gamla kläder medan de gör det.

Movie Star

Har varje tjej hitta en bild av sin favoritfilmsstjärna som har en frisyr som hon gillar. Den andra tjejen kan leka tillsammans för att återskapa kändis frisyren på sin vän och hålla en skonsam händelse efter varje flickas hår har varit stilad.

Vildvävning

Efter att ha köpt olika färger av garn hos en hantverks- eller skönhetsbutik, ska tjejerna välja en färg för sitt eget hår. Varje tjej kan sedan vända omedelbart och väva trådens trådar genom flätor i varandras hår.

Varning

Uppvärmda stylingsverktyg bör endast användas av barn som är gamla nog att driva dem och / eller under övervakning av vuxna. Alla hårfärger som används ska ha etiketter som verifierar sin giftighet och bör endast användas om alla vårdgivare har det bra. För många unga tjejer är det enda som är bättre än att styla sitt eget hår styling hennes spelkamrats maner. Det finns flera roliga men säkra spel som unga tjejer kan spela när du stylar varandras hår som innebär lite utan kostnad. Här hittar du kreativa exempel av frisyrspel för tjejer.