Hårförlängningsinformation

 

Funktion

Hårförlängningar kan användas för att subtilt och radikalt ändra hårets utseende. De kan tillhandahålla ytterligare volym såväl som höjdpunkter eller lowlights för att approximera samma utseende för vilken man annars skulle kunna besöka en professionell stylist.

Typer

Strand vid strängförlängningar: Små strängar av förlängningshår är fästa vid enskilda sektioner av ens hår. De är oftast hållna på plats genom att väva, limma eller värma upp dem i befintligt hår. Denna metod används oftast för att lägga till volym och / eller längd.

Väftförlängningar: Våtdräkter är flera inches hår som är fästa på toppen av ett vävt spår. De appliceras sedan med samma metoder som ovan, men i större sektioner.

Inläggsförlängningar: Som inslag, är dessa förlängningar är också kopplade till ett gemensamt spår, men spåret är självt fäst vid en liten, kamliknande metall eller plast som glider lätt på plats när det behövs. Dessa är vanligtvis de billigaste förlängningarna eftersom de inte kräver professionell tillämpning av limning eller vävning.

Mänskligt hår

Mänskligt Håret är uppdelat i två kategorier för användning i förlängningar: Remi och Non-Remi. Remi hår är hårklippt från en donators huvud och hålls exakt som det klipptes, vilket innebär att alla naglarna går i samma riktning. Non-Remi hår hänvisar till det som hämtats från hårborstar eller golvet efter en klippning och monteras igen. Remi hår

Syntetiskt hår

Syntetiskt hår är en fiber tillverkad för att se ut som riktigt hår och är mycket billigare än Remi och är mycket dyrare än vad Remi har. icke-Remi-hår. I de flesta fall förefaller håret inte som riktigt mänskligt hår och kan inte färgas eller formas med värme, som normalt hår och 100 procent mänskliga hårbitar kan.

Vård

Mänskliga och syntetiska hårförlängningar kräver mycket mer känslig hantering än ens eget hår, och båda bör bara tvättas när de börjar bli tråkiga eller luktar obehagliga. De ska tvättas med mild schampo, följt av en inbäddad balsam, fingerkamad för några tangles och blottas torr med en handduk. Hårförlängningar har gått från röda mattan till allmänheten, men många vet inte exakt vad de är eller hur de tillämpas. Och det finns olika typer av tillägg, vissa av dem är dramatiskt olika.