Hur hittar du din bröllopsklänning för $ 150 eller mindre

 

1.

Det första steget är verkligen en tankegång, var flexibel. Varje tjej som går ner i gången i en vit klänning, oavsett tyg, designer eller pris, kommer att betraktas som en brud. Att känna och se vacker är inte synonymt med hur mycket du spenderar. Så, bryta vilken koppling du har till dina barndomsförväntningar och njut av processen att hitta en hel del. Jakten kan ge mycket glädje. Låt dig själv bli förvånad av din egen innovation.

2.

Hitta en brudbutik i ett outletcenter. Outlet-centra har bra erbjudanden tillgängliga, men akta dig. Innan du får en glimt av de stora marknedgångarna, kommer de att bombardera dig med sina höga marginaler. De vet att ditt prisskydd kan vara nere.

3.

När du går in i affären, sätt på dina mentala bländare ...
Titta inte vid fönstret visar.
Titta inte på mannequinerna.
Titta inte på bruden som försöker på klänningar med sina mammor.
Bli inte emotionell - det här är en affärstransaktion och du ' kommer att vara den som går ut på toppen med en överraskning.

4.

Gå rakt på de fulaste clearingställen i baksidan av butiken. , desto bättre, eftersom priserna blir lägre. Du kan till och med vara lycklig att hitta en klänning som markeras 80\%, på grund av dess ofullkomligheter.
Så om det finns ett fotavtryck på en kåpa. /> Så, om dragkedjan är trasig.
Så om något av pärlarbetet saknas.
Det här är detaljerna som antingen kan fixas eller gömma sig och när din nya make krossar kaka in i ditt ansikte och hela din klänning kommer ingen att bry sig.

5.

Ha det roligt med detta äventyr, du vet aldrig vad du är oing att hitta. Gå direkt till objekt av din storlek på clearingsstället och dra så mycket som du kan ta med dig i omklädningsrummet, utan mycket förtänksamhet. Om möjligt, låt inte en säljare hjälpa dig, de ska bara försöka visa dig dyrare föremål.

6.

Prova på varje klädsel i din storlek . Några av dessa klänningar kommer ursprungligen att återgå till 2x, 3x, 4x så mycket. Det här är dags att tänka ekonomi, inte romantik. Om du vill ha en speciell dag med dina flickvänner, där de ooh och aah som du försöker på kappor - det här är inte dagen. Du kan alltid göra det för roligt en annan gång. Bara ta med en ledig vän / släkting (eller ingen, om du är lätt distraherad) som kan hjälpa dig att diskutera passformen.

7.

Tänk Classic som du försöker på kapporna. Håll det enkelt och du kan inte gå fel. När du tittar på billigare design ser de OSS billigt ut när de har för många sjukt konstruerade detaljer.

8.

Oavsett stil är klädens passform vad du vill betala mest uppmärksamhet åt. Den dyraste klänningen kommer att se hemskt om den inte passar rätt. I vissa fall kan du få klänningen att förändras.
När du försöker klänningarna, rör dig och se hur du kommer att känna dig dansande, sitter och går. Komfort gör ett bra bröllop lika mycket som stil.

9.

Titta inte tillbaka. Tryck framåt och bara få det gjort. Om du inte hittar en lämplig klänning i din första butiksförsäljning, prova en annan eller prova en klädaffär. Men sätt in en tidsgräns, varför inte gå runt och runda tills du har missat målet, vilket är att ha ett vackert bröllop med din man. Det är verkligen en semiformell vitklänning som är tillräcklig. Det är inte om klänningen.

Bröllop kan vara dyrt och bröllopsindustrin lockar till på våra emotionella bilagor till prinsessans fantasi. Små tjejer spenderar många år på att drömma om sin stora dag. Det är lätt att spendera mer än vi har råd med när vi försöker uppfylla de här drömmarna. Men det är möjligt att ändå dyka upp som en klassisk brud utan att maximera ditt (eller någon annans) kreditkort.