Hur man applicerar smink på mindre än 5 minuter

 

1.

Ditt första steg måste göras när du inte är i rush. Ta en bra titt på ditt ansikte och bestäm vilka behov som döljer, vad som behöver markeras osv. Till exempel, vissa kvinnor har små ögon och de behöver ha eyeliner varje dag, medan kvinnor med större ögon säkert kan gå utan. Du kan ha en ojämn hudton eller känna dig naken utan läppstift, men du har tjocka ögonfransar naturligt. Gör det här 'inventering' av ditt eget ansikte och funktioner när du har några minuter. Ta ett beslut om vad som måste göras varje dag innan du lämnar och vad som är onödigt för ditt ansikte.

2.

För det andra, få din makeup organiserad. Det här är viktigt att göra när du har några minuter. Kasta ut allt som är för gammalt eller det du aldrig använder. Dina vardagliga föremål ska vara framför eller på toppen, lätt att komma åt, medan saker du bara använder ibland (falska ögonfransar, glittrande ögonskugga) borde vara bak och borta. Tveka inte att bli av med smink som är gammal eller aldrig används så att du kan hålla dig organiserad, vilket hjälper dig att få smink på snabbare varje dag.

3.

Nu när du är organiserad och vet vad du behöver varje dag är det dags att ansöka. De flesta kvinnor behöver använda foundation, rodna, pulver, en liten mängd eyeliner, mascara och en naturlig nyans av läppstift. något mer än det här är förmodligen för mycket för varje dag! Förbered din hud med fuktkräm eller vitamin E-olja och applicera sedan foundation med en svamp eller fingertoppar. Sopa på rodna och blanda in det, då en liten applicering av pulver. Krumma dina ögonfransar om det behövs och lägg till en liten mängd eyeliner, sedan några mantelrockar. Om du är i rush, kom ihåg att läppstift kan gå på när du är i bilen!

4.

Ditt sista steg är att ge dig en snabb 'en gång' över u0026 quot; innan du går ut genom dörren. Är din stiftelse jämn och blandad längs käken? Är din rodna subtil och naturlig eller behöver du gnugga några av? Kontrollera även tänderna på läppstift.

5. Om du inte kan göra ovanstående ansökan på mindre än 5 minuter, gör du förmodligen alltför mycket för daglig smink. . Kom ihåg att de flesta människor (inklusive män!) Som ett mer naturligt utseende på kvinnor än en titt som är mer lämplig för diskoteket, så tona ner kosmetiken och låt dina naturliga egenskaper skina igenom!

< h4> Tips och varningar

  • Om du är van vid att slänga på ögonskuggan, läppfodret och flera lager andra föremål under dagen kan det ta lite tid att vänja sig vid en mer naturligt utseende men när du förstår, kan du inse hur vacker du är utan alla extrafunktioner och undrar varför du någonsin bar dem i första hand!
  • Kom ihåg att du måste applicera smink för ditt eget ansikte . Om du måste ha ögonblicket, applicera det, men om du har mycket tjocka ögonfransar kan du gå med bara en eller två lager mascara istället för de flera rockar som någon annan kan behöva. Om du applicerar smink för ditt eget ansikte kan du hoppa över onödiga element och gå ut genom dörren snabbare.
  • Bråttom? Behöver du sminka smink utan att se ut som du gjorde? Denna artikel kommer att ge dig några bra tips om hur du gör just det!