Hur man berättar om en handväska är en äkta eller en falsk

 

1.

Först titta på hur väskan sitter. Det borde (i de flesta fall) sitta upprätt och se robust ut. Det ska inte vara slingrande eller hängande.

2.

Se sedan på stichting på väskan. Det ska vara helt perfekt, du får vad du betalar för när du köper en dyr designerväska. Om det finns ett misstag i stiching eller några lösa trådar är det en falsk.

3.

Se sedan på etiketten och se om det ser ut rätt. Fakes har inte exakt samma utseende som etiketten som de på de riktiga. (Till exempel, falska Pradas har inte den autentiska Prada 'r' i dem). Du ska gå till handväskans officiella hemsida och skriva ut en bild på etiketten.

4.

Se inuti väskan, det skiljer sig från designer till designer, men det ska ha bra maskinvara. Du ska också skriva ut en bild på insidan av påsen.

5.

Tips och varningar

  • Även köpa från ett varuhus ( som Macy s) kan vara riskabelt. Ibland byter man en falsk designer handväska för en falsk och den falska kommer att läggas ut på golvet så undersök din väska!
  • Det kan vara svårt att säga vilka designerpungar är äkta och vilka är falska. Den här guiden ska hjälpa dig att veta om du blir den riktiga eller falska.