Hur man förstår hösten 2008 / vinter 2009 pärla trender

 

1.

Retur av guld.

Även om silverpärlor och hängen fortfarande är starka, ger guld och guldfärgade pärlor och smycken en stark återkommande återvändo. Guld ger en vacker kontrast till de eldiga karnelianska och röda nyanser som blir så populära i höst och vinter. Du kommer också att se ett förnyat intresse för kopparpärlor och pendlar i linje med fokus på röda toner. Silverpärlor kommer att fortsätta att vara viktiga, eftersom de ger skönheten i lila och blå stenar och ger en kontrasterande bakgrund för svart. metall som smickrar ditt hår och ansikte och du kan inte gå fel.

2.

Färger för hösten och vintern.

Förvänta dig att se massor av svarta pärlor och kristaller som visar på halsband, örhängen och till och med fäst på kläder. Svart är alltid en stark färg som går in i vintermånaderna och det verkar vara ännu starkare denna säsong. En annan pärlfärg att titta på är eldiga karneliska pärlor och stenar som kommer att göra ett dramatiskt uttalande runt semestern. Förvänta sig rött att ha en stark närvaro i höst och vinter både på mode och i smycken. Med tonvikten på lila i modeformen kommer ametist att göra ett starkt utseende tillsammans med labradorit, en mångfärgad sten med lila och blå undertoner. Blå är också en framväxande färg trend som kommer att föra lapis i framkant tillsammans med sodalite. Du kommer att se dessa färger betonas inte bara i halvädelstenar och stenar utan även i glas och kristallkulor.

3.

Långa eller lagrade pärlstavar.
< br /> När det gäller pärlor i vinter kan du inte gå fel med länge. Långa beaded halsband kommer att samordna vackert med längre längd vintertröjor och tröjor. Färgrika kristaller i lysande röda eller nyanser av majestätisk lila i motsats till metallpärlor och pärlor i olika nyanser av grått, kommer att ge upphov till kalla väderföremål av alla slag. Förväntas att se halsband lagrad i grupper, vilket gör ett ännu mer dramatiskt uttalande. Pärlorna är stora och djärva och spända i unika kombinationer för att ge upphov till ett av årets största smycken trender, uttalandet halsband.

4.

Pendants.

Denna höst- och vinterhängen tar på sig nya framträdanden, och de kommer att vara större och djärvare än någonsin, i linje med trenden mot stora uttalanden. Nästan allt går när det gäller hängsmycken till hösten och vintern 2009. Hängen kommer att sträcka sig från abstrakt, djärv och geometrisk mot motiv i form av nyckeln till ord som skrivs djärvt på metall. Hänget ger ett sätt att vrida ett vanligt halsband i en kraftdel. De är ett bra sätt att uttrycka dig själv.

Oavsett om du gör dina egna pärlstavshalsband eller köper dem färdiga, kan pärlor vara ett tillfälle till din höst- och vintergarderob. Trots att de aldrig går i stil, kommer trenderna att gå och gå. Här är en titt på vad som är varmt i världen av pärlor för höst 2008 och vinter 2009.