Hur man ger dig den perfekta manikyren

 

1.

Först måste du uppnå längden på önskade naglar. Vill du ha dem kortare? Ge dem en skarp skärning med nagelklippare och lägg dem i båda riktningarna horisontellt tills du skapar en jämn, jämn linje för ett fyrkantigt utseende eller ge dem rundade kanter för en oval form.

Om du föredrar att inte klippa dina naglar, lägg bara in naglarna i önskad form istället.

2.

Applicera en klar baslack för att förhindra missfärgning av naglarna när du så småningom tar bort färgen (valfritt men rekommenderas om du använder rött nagellack).

När din basfärg torkar (om du väljer att tillämpa en) öppna ditt val av nagellack. Låt överskott av nagellack droppa tillbaka i flaskan för att förhindra att en goopy röra på dina naglar. Tryck på borsten platt på vardera av dina naglar, var noga med att göra raka linjer från nagelbandet till spikens naglar.

4.

Fortsätt att göra ovanstående steg tills hela din finger naglar är färdiga. Vänta en minut eller två och applicera en andra päls, följt av en topplack för att förhindra framtida chipping. En topplack är också valfri, men rekommenderas starkt för snabbare torkning och dina naglar vann 't chip'.

5.

Tillåt tillräcklig torkningstid (beroende på polers märke Använd det, det kan ta var som helst från 5-20 minuter).

Om du gjorde några misstag längs vägen, oroa dig inte! Ta en bomullspinne (q-tip) doppad i nagellackfjernare och lätta skrubba bort dina fel.

7.

Du är klar! Ta dig tid att beundra dina vackra nagelkvalitets naglar som du gjorde allt själv! Nu skulle det vara dags att lägga till nagelklister om du vill. Om du inte tycker om det, kan du ha det!

Tips och varningar

  • Du kan använda en buffbräda för att bli av med åsar och lägga en glansig glans på dina naglar Steg görs efter att du har lagt in naglarna och före basfärjan).
  • Lägg till nagelklisterdekorationer om du vill gå extra steg!
  • Kontrollera noggrant dina naglar när du misstänker de har torkat för att undvika tryck på dina naglar.
  • Vill du spara tid och pengar från dyra nagelsalonger som erbjuder samma lätta service du kan göra själv? Med några verktyg och en stadig hand kan du uppnå salongkvalitets naglar som gör att du blir din egen manikyrare!