Hur man gör Henna Hair Pack

 

1.

Ta en strykjärn. Lägg 100 g Henna Powder i det. Lägg till en påse med kaffepulver och vatten för att göra tjock pasta. Pastaen ska vara tjock nog för att användas som hårförpackning.

2.

Håll det i 3-4 timmar.

3.

Applicera detta hårförpackning på rent och torrt hår. Applicera det liberalt på partitionen av ditt hår så att du känner den snygga handen på hårförpackningen. Täck hela håret med hårförpackningen. Slutligen täck ditt hår med plasthårkåpa, om du känner det.

4.

Om du använder hårförpackningen för färgning, behåll den i 2-3 timmar och tvätta det. Om du använder det för att konditionera håret, kan du hålla i en halvtimme.

5.

Skölj håret med kranvatten. Shampoo inte. Du kan schampo nästa dag. Nu är det friska och vackra håret ditt.

Tips och varningar

  • Om du hittar hårtorka efter att ha ansökt Henna, lägg sedan på ett bord
  • Om du känner dig kall efter att ha applicerat Henna, tillsätt sedan en klyft i hårförpackningen.
  • En bra håroljemassage efter applicering av Henna är bäst för hår.
  • Gör alltid plåstest innan du påbörjar Henna första gången. För 99\% av fallet är det inte skadligt, det är naturligt. Varför ska man ta risk?
  • Henna är naturlig hårfärg. Det färgar inte bara hår till rika mörkbruna, men gör det också glänsande, kontrollerar grått och förbättrar hårbottenhälsan. På lång sikt är det fördelaktigt för kemisk färgning. Det är alltid bra att gå tillbaka till naturen när det gäller din kroppsvård. Därigenom kan du vara säker från sjukdomar som härrör från kemisk exponering mot kroppen.

    Henna används ofta i mitten och sydasien för hårfärgning och konditionering.