Hur man gör Spiral Hair Weave Method

 

1.

Börja avskilja håret från näsan. Använd svanskammen för att dela håret i en spiralcirkel runt hårbotten som slutar i mitten av hårbotten. Använd en spegel och använd pinnar eller ett klämma för att hålla håret på plats.

2.

Ta en liten bit av hårförlängningen och använd den till cornrow (se referens nedan för hur att cornrow) håret i spiralmönstret du bara skiljde. Se till att fläkten är ganska fast.

3.

Dra nålen med en lång tråd och tväng tråden. Slip en knut och klippa lossa ändar.

4.

Lägg väven platt och skär den i 6-tums sektioner längs vävets botten. Detta gör det lättare att sy på cornrowen.

5. Ta varje bit av väven och sy den, platt sida ner, längs spiralhornet. Använd en korsstygn för bästa resultat. Slå av lösa trådändar med säkra dubbel- eller kirurgknutar. Den sista biten kommer att ligga i mitten. När väven är syrad, sys mitten ihop för att stänga hålet.

6.

Komba väven för att räta ut stränga hår. Klipp ut några lösa trådar. Stil efter önskemål.

Tips och varningar

  • Det hjälper till att ha två eller flera nålar om tiden är kärnan. Avlägsna varje del av väven Skydda den lösa tråden i slutet av knutarna. Spegeln är avgörande.
  • Var försiktig med nålar och saxar. Håll inte håret för hårt, eftersom det kan skada hårbotten.
  • Spiralhårvävsmetoden används mest när man får en fullvävad väv. Hårstilarna som är bäst med denna metod inkluderar bobs (frisyrstilar), bangs och Afros. Denna metod tar ungefär två timmar.