Hur man gör en clown makeup

 

1.

Det första är att du måste täcka ditt hår skönhetsförnödenheter butiker sälja nätet som du lägger inför pärmen. På det sättet kan du styra håret och det är lätt att lägga päran. då måste du göra allt ditt ansiktevita, Snazaroo, har en väldigt fin pall med alla färger. vattenbas, du kan använda den även på barn.

2. du måste göra dina ögonbryn, följ din form, gör dem exagerated med en vridning i slutet. följ din forms form och gör det lite och lite större och det fungerar, det är lättare att öppna.

3.

Nu ska du göra dina ögon, klicka på bilden. Så kan du se de två trianglarna i ögonen, grön, orange och gul. Svårt att göra olika färger, låt en torka och sedan gör den andra, använd lipgloss för att limma glitterna och börja klia runt.

4.

Nu ska du göra en röd näsa, sätta röd glitter på din näsa och mun. och på dina ögon gör du grön glitter, lägg läppglans för att hålla glitteren och då går du Du kan köpa den på feststad. De är billiga och de har alla färger, ögonfransarna är samma metalliska färg som den. wig.but du kan spela.Jag kommer att lägga fler kluster så du kan se hur du kan spela med det.

Tips och varningar

  • INTE VAR AVRAID LÅT GÅ, OCH TRYCK DET DET TILLGÅR TIDIGT MEN MEN ÄR FUN.
  • Börja med vattenbasen smink Det är lätt att ta bort med tvål och vatten speciellt på barn eller känslig hud.
  • Jag satte vit smink överallt, jag gjorde min mun stor .öppna det är lättare att klicka på bilderna, så du kan se, näsan är röd, kinderna är rosa, två trianglar på mina ögon, mina ögonbryn är mycket uttalade. Du kan göra dem runda eller peka är ditt val.
    KLÄRT ATT KLÄNDAS AROUND?