Hur man klär sig för att se 10 pund tunnare

 

1.

Kom ihåg att regeln att svart är bantning? Ja, det är inte alltid sant. En monokromatisk outfit som passar bra kan ha samma effekt. Ja, även vit!

2.

Vilket går till min huvudregel för att se smal

3.

Mönster är våra vänner! Jag älskar att ha på mig mönster som jag ibland måste jag tvinga mig till fasta ämnen! Ett mönster ger inte bara intresse, men lurar ögat och distraherar människor från att se på våra brister (full mage efter lunch eller andra 'rullar' och inte bakade!)

4.

Höga klackar slimmar oss omedelbart. De får oss att se längre ut, så att våra tussar ser ut som vi slår på gymmet och ger våra ben det sexiga utseendet vi vill. Undvik att underskatta kraften av Manolo (eller Nine West i mitt fall)!

5.

Gimme a V! Som i v-hals. Ingenting förlänger nacken och lägger fokus på ditt ansikte som en v-hals. Och när ditt ansikte är huvudattraktionen som bryr sig om den extra skräpet i din bagage.

6.

Det sista sättet att se smalt ut är att byta underkläder. Få en bra stödjande bh som kommer att 'lyfta tjejerna' som Stacy London skulle säga. Ta inte på dig trosor som är låga, eftersom det inte spelar någon roll hur mager du är, magen rullar över dem när du sitter. Försök med en ny åldersgordel som Spanx och du är bra att gå!

Tips och varningar

  • Svarta byxor eller mörkare byxor är bantning. Så länge som passformen är rätt.
  • Vill du se ut som om du bara förlorat tio pund? Titta inte längre än din garderob! Här är några enkla tips för att titta på trim och fantastiska.