Hur man köper Rabatt Designer Skor Online

 

1.

Gör en lista med dina favoritrabattdesigners skor webbplatser. Börja med att skriva in dina favoritvarumärkessko varumärken i sökmotorerna på Internet. Läs dessa rekommenderade sajter för sålda skor, returpolicyer och kundservicekontaktnummer. Köp endast från webbplatser som innehåller detaljerad information om deras affärspolicy. Leta efter tydliga bilder på de sålda skorna och noggranna beskrivningarna av varorna innan du köper ett par skor.

2.

Känn din skostorlek väl. Designerskor storlekar kan variera. Du kan bära en storlek 9 i en Gucci, men en 81/2 i en Versace. Bli bekant med designerens samling genom att köpa skor i en exklusiv butik eller avancerad varuhus innan du köper skor online. Köpa rabatt designer skor online är riskabelt om du inte är bekant med designer skon limning och passform.

3.

Förtrogen med varje webbplatsens returpolitik. Om du köper ett par rabatterade designerskor som inte passar dig, vill du omedelbart returnera dem. Läs returpolicyen för att bestämma hur och när du kan skicka tillbaka skor till säljaren. Var uppmärksam på återbetalningspolicyn för att du ska få pengar tillbaka till ditt kreditkort istället för att lagra kredit.

4.

Använd rabattkoder för ytterligare besparingar på designerskopriser. För att få extra rabatter på dina designerskorstorlek, använd rabatterade fraktkoder och rabattkoder. En 10\% rabattkupong eller gratis frakt erbjudande kan bidra till att minska priserna på designer sko väsentligt. Leta efter annonser på designer sko webbplats för ytterligare besparingar. En kunnig skohandlare bör använda en kupong sökmotor för att hitta rabatterade koder för deras favorit designerskor.

5.

Akta dig för falska designerskor online. En replikskon är inte en äkta designer sko. Skrupelfria säljare på auktionssidor eller designer-inspirerade skowebbplatser kommer att försöka sälja dig designerskor som inte är äkta. Kontrollera fina tryck på webbplatsen för att se om orden replika eller designinspirerade används för att efterlikna stilen på dina önskade designerskor.

Tips och varningar

  • Läs om hur du konverterar de europeiska skostorlekarna till vanlig amerikansk skoslimering.
  • Använd en säker betalningsmetod som Paypal för att skydda ditt kreditkort från missbruk.
  • Kontrollera köparen recensioner av webbplatsen innan du handlar online.
  • Ring kundservice för att prata med en levande representant för att se till att du köper från en ansedd online-säljare.
  • Om du älskar designerskor men inte vill betala en skandalös detaljhandelsmarkering för ett dyrt par pumpar, här är en hemlighet för många fyndiga modeister. Det finns gott om återförsäljare online, från Zappos till Ebay, där en tjej på en budget kan köpa sina favoritmärken till priser 20\% till 65\% under detaljhandeln. Med ett klick av musen kan någon designer skoobsatt kvinna köpa problemfritt designerskor från hennes favorit modehus utan problem.