Hur man läser den mänskliga ögonfärgskartan

 

1.

Titta i spegeln. Vad är den övervägande färg som sticker ut. De flesta har flera nyanser, men det finns vanligtvis en som sticker ut från resten. Det mänskliga ögonkartskortet täcker många olika variationer, men du måste känna till den övervägande nyansen.

2.

Besök webbplatsen, Color-Chart.org för att se det mänskliga ögonkarvdiagrammet . Det finns faktiskt 2 av dem på webbplatsen som används tillsammans. 1 använder ett regnbågshjul med färger och den andra använder realistiska ögon. Länken är nere i resursdelen i den här artikeln.

3.

Välj den bild som mest liknar dina ögon i det första diagrammet. Det finns så många olika variationer, så välj bara den som bäst matchar din övervägande nyans.

4.

Titta på numret nedan den bilden och ta det numret till ratten nedan Det. Använd det här hjulet för att välja dina andra nyanser i det mänskliga ögonfärgschemat. Nu kan du använda den här informationen för att välja kläder, smink eller tillbehör som passar bäst med din färgning.

Tips och varningar

  • Även om du kan ändra din ögonfärg med kontaktlinser, du ser oftast din vackraste ut med din ursprungliga nyans.
  • Det mänskliga ögonkarvdiagrammet är inte något som du stöter på i din månatliga tidningsabonnemang. Många människor vet inte ens att det existerar. Faktum är att du kan använda det här diagrammet för att se vilka färger som bäst ser ut på dig och förbättra din naturliga skönhet. På grund av olika nyanser och fläckar i dina ögon ser kläder sig olika på dig jämfört med någon annan. Om du är intresserad av avkodning av det mänskliga ögonfärgschemat, kommer den här artikeln att visa dig hur.