Hur man skapar en webbsida för modekatalog

 

1.

Välj en titel för din modekatalog. Det måste vara tilltalande för din målgrupp. Exempelvis kan en modekatalog för överkomlig klädsel ha titeln 'A Frugal Fashion Lover' s Guide. 'En avancerad katalog kan kallas' The Couture Directory '.

2.

p> Bestäm var du ska vara värd för din webbkatalogwebbplats. Du kan bestämma dig för att använda en webbplatsredaktör eller skriva din webbplats med HTML. Välj en webbadress för din katalog.

3.

Skapa webbsidor för varje kategori av mode som du vill ha detaljer. Du kan välja att kategorisera varje utrustad butik eller designer efter typ av kläder eller tillbehör som säljs. Du skulle t.ex. märka varje sida med något av följande: kläder, hår tillbehör, handväskor, bagage och skor. Du kan också detaljera modeartiklar efter varumärke eller butik, till exempel Fendi, Filene s Basement och Forever 21.Att skapa en sammanhängande modekatalog borde du skapa olika kategorier och lista dem efter typ av mode, prisklass och varumärke, så att besökare kan söka modekatalogen i deras föredragna m Anner.

4.

Skriv en kort beskrivning av varje märke eller butik som du kommer att presentera i din modeskatalog. Skriv först namnet på varumärket eller butiken. För det andra, lägg till en bild av ett föremål från det varumärke eller butik som du beskriver. Tredje, skriv en kort beskrivning av varumärket eller butiken. Slutligen lista webbplatser och lagra platser för det varumärke eller butik som beskrivs.

5.

Skapa en huvudsida för din modekatalog. Beskriv vilka sidvisare som kan förvänta dig att hitta på din webbplats och ge länkar till varje kategori som ska presenteras.

6.

Publicera dina färdiga dokument på webben. Testa din webbplats för att säkerställa att alla länkar fungerar ordentligt.

7.

Skapa en blankett för besökare i din modekatalog för att skicka rekommendationer för tillägg till din webbplats. Detta gör det möjligt för dig att vara medveten om nya och kommande modewebbplatser och information.

8.

Inför en blogg till din modekatalog. Tala om trender, kommande designers och andra moderelaterade ämnen.

En mode katalog webbplats är en bra resurs för mode fanatiker. Modeälskare kan besöka din webbplats för att undersöka modemärken, butiker och trender. För att en modekatalog ska vara effektiv måste den dock vara ordentligt organiserad och användarvänlig. Dessutom lägger du till interaktiva element i din modekatalog, som uppmuntrar tittare att besöka ofta. Den här guiden hjälper dig att skapa en användbar, intressant och användbar katalog för modekataloger.