Hur man torkar nagellack snabbt

 

1.

Köp en flaska nagellack efter eget val. Vilken typ som helst kommer att göra förutom de som redan är märkta med varvtork.

2.

Sätt en flaska nagellack i kylskåpet (INTE i frysen).

3.

Låt det sitta i kylskåp i 15-20 minuter.

4.

Ta bort polering och applicera naglar medan nagellacket är fortfarande kallt. Vänta inte för länge. Det är bättre att applicera nagellack genast för bästa resultat.

5.

Nagellacket kommer att torka i 60 sekunder eller så.

Tips och varningar

  • Det här tipset fungerar inte med nagellack som redan är märkt 'torrt på 60 sekunder.' Det kan fungera, men det kommer inte att påskynda torkningstiden snabbare än 60 sekunder. Förmodligen kommer det bara att förbli detsamma.
  • Lämna inte polska i kylskåp för länge. Det kan spricka eller skada nagellacket.
  • INTE INTE FRYSSA! < / li>
  • Inte allt nagellack kommer att torka på exakt 60 sekunder. Olika nagellack har olika konsistens. Var noga med att göra ett litet experiment med olika nagellack.
  • För de av er som inte vill spendera extra pengar för de annonserade '60' andra nagellacken, kan du fortfarande torka nagellaket snabbt med vanligt nagellack. Allt du behöver är ditt kylskåp! Så gammal som den här metoden kan var det, det fungerar. Tänk på den tid du kommer att spara om du är sen för en fest eller ett prom? Wow, jag tror att jag bara skrev den här paragrafen på mindre än 60 sekunder!