Hur man utformar ett silverpärlhalsband

 

1.

Välj en mängd olika pärlor för att eventuellt inkludera i halsbandet. Välj pärlor för strängen, silverpärlorna och silverfynden. Lägg ut pärlorna på en svart eller vit handduk så att de inte glider.

2.

Studera pärlorna för att se vilka som skulle fungera bra tillsammans Pärlorna kan vara gjorda av semi- ädelsten, glas, Swarovski kristall, skal, korall eller pärlor, eller till och med plast, ben, horn, trä eller harts. De kan vara mörka eller ljusa, små eller stora. Du kan också vilja inkludera sterling silver spacer pärlor eller Bali handgjorda silver pärlor, eller till och med Thai Hill Tribe silver pärlor; Dessa kommer att hjälpa till att bryta upp designen i avsnitt.

3.

Experimentera med några intressanta kombinationer. Notera värdet av kontrast, i storlek och färg och textur. Trä blandat med ben, lapis lazuli och sterling silver, eller turkos och rosa korall alla gifta sig bra i pärla smycken. Sparkly pärlor som Swarovski kristall eller fasetterad ametist gå bra med pärlor eller mindre mörka ogenomskinliga spacer pärlor. Om du använder pastellfärgade sötvattenspärlor, kanske du vill använda antikvitet silver istället för ljust glänsande silver, eftersom de kontrasterar bättre.

4.

Var uppmärksam på textur och vikt vid val pärlor. Du vill inte ha några grova kanter i ett pärlstavskedja eftersom de kan vara obekväma mot nakna hudar. Du vill inte heller ha halsbandet för tungt, speciellt om det är en chokerstil. Och för mycket vikt kan faktiskt bryta din strängtråd. Tunga pärlor ska alterneras med ljuspärlor.

5.

Var praktisk när du väljer dina pärlor. När du gör egna smycken kan du bli frestad att gå lite vild - och det är bra. Se till att du har tillräckligt med pärlorna du väljer att slutföra projektet.

6. < / p>

Ta bort de pärlor som du inte vill använda och lägg ut pärlorna i linje med sterling silverpärlorna i den ordning de skulle bli en gång strungad.

7.

Tänk upp mönster för din smyckedesign. Var vild och okonventionell. Tänk på alternerande pärlor, eller alternerande serie pärlor. Du kan till och med göra en asymmetrisk design för ditt pärlstavsmycke, så länge det inte ser ut som udda - bara se till att pärlorna på varje sida väger samma, eller halsbandsspetsen kommer att luta sig utanför mitten.

p> 8.

Notera kvaliteten på varje pärla du hanterar. Placera bättre kvalitet och mer attraktiva pärlor i mitten eller nära pendeln. Placera några mindre kvalitet pärlor högre upp på den pärlstav halsbandet, men inte rätt där låset är - pärlor precis vid låset, titta på noggrant. Eventuella defekta pärlor, använd inte i din design. En defekt pärla kan förstöra hela ditt silverpärlhalsband.

9. Placera ditt hängsmycke var det ska gå och överväga vilka pärlor du vill flankera hänget. Lägg dem ut.

Stryk halsbandet, men fäst inte låset tills du ser hur det ser ut. Ibland kan inte det mest väldesignade silverhalsbandet se rätt när det verkligen sitter fast.

11.

Om nödvändigt, börja om igen tills du får den perfekta smyckedesignen. När du gör kommer du att bli belönad med ett halsband som är skräddarsydd för exakt dina specifikationer. Grattis! Du har ett vackert nytt pärlhalsband. Dessutom är du nu en proffs och kan skapa egna smycken när du vill!

Tips och varningar

  • Det är lättare att göra misstag med ditt pärlstavsmycke i detta skede än efter att det har blivit spänt och låset fastnat.
  • Använd en svart eller vit handduk för att lägga ut pärlorna. Den neutrala i färg och kommer inte att dölja de äkta färgerna på pärlorna.
  • Du behöver lite i vägen för utrustning under designfasen för att skapa smycken.
  • Gör egna smycken för dina vänner och familj såväl som dig själv. Du kan till och med upptäcka att du har ett spirande företag om dina smyckeskonstruktioner är populära.
  • Oavsett om du är en crafter, en pärla eller bara börjar göra egna smycken, hittar du smyckedesign att vara givande - speciellt när du äntligen gör det vackra halsbandet du har gjort med egna händer. Innan du börjar montera silverpärlhalsbandet hoppas du göra, planera ut sin design. Lägg ut hela halsbandet som du förväntar dig att det är spänt.