Hur ser du bra ut med Style Tricks

 

1.

Vi har alla haft tider när våra jeans inte skulle glida upp! När deras upp så mycket som du kan gå, gör några knep att sträcka ut skinkorna och grenområdet. Om de är för snäva kan du också lossa dina jeans genom att spruta lite varmt vatten och sträcka områdena med handen.

2.

Ge dig en fin ansiktsbehandling! Har inte tid, du kan fortfarande få ljusskinn på 10 enkla minuter! Tvätta ansiktet med en rengöringsmedel, massage på en mild skrubbe, skölj och applicera ett tunt lager av mask i några minuter. Skölj, torka och fukt din Du kommer ha vacker hud på nolltid.

3.

Därefter är din värsta mardröm! Du shoppar för matvaror tills du upptäcker din ex pojkvän och hans nya tjej närmar dig! Först, rör dig säkert ut ur hans synfält. Knippa dina kinder till det fläckiga utseendet och lita dina läppar när du slickar dem för att få dem att se saftigt ut Nästa, vänd ditt huvud över för att uppnå det sexiga håret. Slutligen, kontakta dem och säg hej.

Kvinnor letar alltid efter enkla och snabba sätt att se sitt bästa ut. Följ dessa modetips och stilart och du är på väg till att bli en sexig, het gal!