Så här applicerar du Makeup för en naturlig look

 

1.

Tvätta ansiktet med en mild rengöring, som Neutrogena eller Clean and Clear. Torka med en handduk. Applicera en mild ansiktsfuktighetskräm som olja av olja eller duva.

2.

Med en lätt fuktig sminksvamp applicera en foundation som matchar din hudton. Glatt i ansiktet med fingertopparna och smälta ut i hårlinjen. Torka av ögonbrynen för att avlägsna överskott av grundkonstruktion.

3.

Glatt en concealer under dina ögon för att dölja mörka cirklar och jämn hudstruktur. Avsluta basstommen och concealer med ett lös pulver. Applicera löst pulver med sminkborste, smutsa lätt över hela ansiktet.

4.

Välj en neutralfärgad rodnad och applicera med en sminkborste på kindernas äpplen. Använd en uppåtgående svepande rörelse för att blanda i blush och accent cheek bone.

5.

Linjera övre locket med en brun liner och blanda med fingret. Applicera fodret till endast hälften av det nedre locket som börjar vid ögonets yttre hörn. Blanda med fingret.

6.

Lätt damm hela ögonlocket med en vaniljfärgad ögonskugga. Uppföljning genom att applicera en ljusbrun ögonskugga för att öka ögonlocket och det yttre ögonkroppen. Blanda med sminkborste.

7. Applicera ett lager bruntvart mascara till övre och nedre ögonfransar. Curl övre ögonfransarna med ögonlash curler. Applicera en annan mascarahals endast på ögonfransar.

8. Applicera en neutralfärgad nyans av läppstift och blott läppar på en pappershandduk. Avsluta titta genom att applicera en klar läppglans till läpparna. Du kan också använda en neutral färgad läppglans istället för läppstift.

Tips och varningar

  • Tricket till naturliga smink är alla i färgerna. Välj neutrala bruna, pinks och persikor som matchar din hudton för ett felfritt utseende.
  • Bruna och krämfärger är perfekta för naturliga ögonskuggor. Om du måste använda gröna eller purpur, var noga med att de är neutrala i skuggan.
  • Bronspulver är ett utmärkt sätt att uppnå en liten extrafärg. Var noga med att damm damma hela ansiktet och damm igen med en neutral, lös pulverfärg.
  • Med hjälp av en tonad fuktighetskräm innan du applicerar smink kommer din hud att ge lite färg.
  • Se till att du aldrig ansöker om att göra hårdvara.
  • Svarta ögonbrynare förstör utseendet på naturlig smink om du inte applicerar och blandar dem lätt.
  • Använd inte mörka nyanser av rodnad eller läppstift som De tenderar att ge dig ett mer uppbyggt utseende.
  • Att uppnå rätt utseende med smink kan vara en uppgift för några av oss. De flesta kvinnor vill se naturliga, men ändå felfria i vår smink. Med några enkla steg och tricks är det möjligt att se vacker men naturlig utan att bli ren och tvätta ut.