Så här applicerar du eyeliner för fotografier

 

1.

Smörj en ögonmakeupsprimer på rena ögonlock för att hjälpa din eyeliner motstå att svälla och blekna. Applicera ögonskugga lämplig för fotografier (se relaterad eHow, i Resurser) innan du fortsätter.

2.

Välj eyelinertexturen som är lättast att använda. Svart eller mörkbrun flytande eyeliner är idealisk om du har en stabil hand. Om inte, gå med en svart eller mörkbrun krämig eyeliner penna med en hög grad av pigmentering.

3.

Applicera eyeliner på topplinjen. Du behöver inte dra en vätskelinje - använd gärna smutsmotioner med en penna, eftersom du kan korrigera några skarpa linjer senare med en bomullspinne, vilket ger din eyeliner en rökig effekt. De som väljer flytande eyeliner på den andra handen kan rita prickar längs linbanan och koppla dem ordentligt efteråt för att skapa en rak linje. I båda fallen får du inte visa någon hud mellan eyeliner och din linjeledning, eftersom eyeliner ska fungera som en förlängning av din lash line.

4.

Arbeta en krämig penna i lägre lash linjer, för att inte lämna en tydlig linje på dina botten lock, men att bara intensifiera dina fransar. Använd taupe om du fodrade dina övre lock med mörkbrunt och grått om du använde svart. Lämna de lägre ögonfransarna om du har små ögon, eftersom de kanske verkar tennigare när de är helt omslutna med eyeliner. Om du föredrar att ha lite färg på din nedre lash Linjer använder ändå en lätt hand för att hålla definitionen subtil.

5.

Intensifiera dig r ögon ytterligare, om du föredrar, genom tightlining (se Resources). Du kan göra detta genom att köra den mörkbruna eller svarta krämiga penna längs kanten på dina övre lash-linjer. De med känsliga ögon kan använda en infällbar eyeliner penna för en krämig, högpigmenterad formel som enkelt överför på vattenlinjen med minimal eller ingen irritation.

Tips och varningar

  • Om eyeliner vanligtvis smälter på dina lock när du applicerar det tjockt, använd en vattentät formel. Lösningen för en skakig hand är att ställa din armbåge på ett bord eller en räknare när du stämmer med dina ögon. Matcha din mascara till din eyeliner för en färglinje som uppstår obruten i fotografier. Att använda en ljus nyans av mascara, som t.ex. blå eller grön, kommer att skapa en distraktion för dem som tittar på ditt foto.
  • När du skärmar dina ögon, använd alltid din egen penna för att förhindra ögoninfektioner som drabbats av spridningen på grund av spridningen av bakterier.
  • Medan subtil eyeliner kan förbättra dina ögon, kommer bara de som möter dig personligen att kunna berätta. För att ta fram formen på dina ögon i fotografier måste din eyeliner vara betydligt tjockare och mörkare än när du använder 'knappt' makeup för varje dag. Oroa dig inte för att applicera för mycket - i bilder där riklig belysning används kommer din smink att bli lättare eller mycket mindre än vad du egentligen har på.