Så här applicerar du smink: ett rökigt öga för kvällen

 

1.

Ta en liten mängd concealer på ögonlocket och under ögonen. Detta är viktigt eftersom det bidrar till att jämn hudton. Applicera och sprid medan du pattar på färgen; om du 'rub' det på det kommer inte ge dig täckning. Bli inte för ljus på skuggan, eller så kommer du att sluta med tvättbjörnsögon!

2.

Använd den stumma skuggborsten genom att byta borsten i den ljusa ögonskuggfärgen Shimmer är fin - ingenting frostigt eller glittrande. Täck färgen på dina lock, var försiktig med att täcka hela locket. Om du får någon av färgen under ögat, torka av med en bomullspinne.

3.

Följ sedan medelljuset och på samma sätt som steg 2, applicera med borsten för att ta bort din ögonfärg. området ovanför ditt lock och under ditt panna ben. Försök att matcha båda ögonen. En av hemligheterna till bra applikation blandas! Steg tillbaka och se till att båda ögonen ser jämna ut. Du kan lägga till mer eller torka lite av med en vävnad om behövs.

Nu ska du rikta ögonen: Ta den lutande borsten och använd den för att applicera den mörkaste nyansen längs din övre och nedre linjeledning. Börja ut tunn och sedan Tjocka linjen mot ögonets yttre hörn , på både övre och nedre delen av ögat. Håll dig nära linjen. Du vill att linjen gradvis blir tjockare, börjar tunna mot den inre delen av ögat. Smycka med en bomullspinne mot den yttre delen av ögat. Ta nu din penna. Det borde vara en något annorlunda nyans än din skuggfärg att sticka ut. Du kan prova en kricka på svart eller grått, eller ett svart på brunt eller en plommon på träkol. Linje höger på toppen av det smutsiga fodret, igen efter linjen. Håll pennan skarp så det gör en definierad linje.

5.

Topp med svart mascara. Belägga toppen med långa svep, med staven horisontellt. Var noga med att komma in i de inre och yttre hörnen. Håll musen vertikalt och svep längs dina bottenfransar, och använd den horisontellt för att täcka hela lashen. Sopa över de översta vipporna en sista gång.

Tips och varningar

  • Var tålmodig! Och kom ihåg, om du inte gillar något, kan du alltid torka av det och börja om!
  • Läppstift hjälper dig att rensa utseendet, så att färgen inte ser ledsidigt ut. Du kan bli mörk för ett mer exotiskt utseende, ren rosig glans för ett sexigt utseende eller en mjuk nyans om du är mer bekväm.
  • Det bästa rådet för ditt utseende: le!
  • < li> Dela inte penslar eller smink. Det kan orsaka smittspridning. Kommer du ut på kvällen och vill ha din smink att se lite mer klädd ut än vad du hade på kontoret eller mataffären? Det är inte så svårt som du tror!