Så här hittar du din perfekta bh-stil.

 

1.

För att hitta din perfekta bh-stil, överväga först svällningen (eller mängden padding). Kvinnor med större kistor väljer i allmänhet en lättare vaddering för bara lite extra täckning, medan mindre chested kvinnor kanske föredrar en full-lift. Hur som helst, var försiktig med att vara uppmärksam på om kudden är full kopp, partiell kopp eller examen (graderad som ger det mest realistiska utseendet).

2.

Tänk på vadderingsmaterialet . För att uttrycka det enkelt, ger gels den mest realistiska känslan (för dig, det vill säga), vattenbras kan vara lite riskabla och tygbeläggning är den minst realistiska (ibland erbjuder ett styvt utseende) men det mest stödjande för större käste kvinnor.

3.

Analysera dina täckningsval. Inte alla bras erbjuder samma täckning. Beroende på din stil, kan du välja mellan en knappt bortskurna demikopp eller full täckning. Demi-koppar är bäst för lågklädselkläder och speciella tillfällen, medan full täckningskoppar är bäst för mer blygsamma händelser (tänk på föräldrarkonferenser och idrottsevenemang).

Undersök bandbredden. I allmänhet desto större är bröstet, desto bredare är bandet bredden för stödets skull, men med dagens mer stödjande bras är det inte alltid fallet. Ett stort, smidigt band ser dock bäst ut under T och är mindre benägna att orsaka otäcka utbuktningar, medan mindre band ofta väljs för sin mer sensuella stil. Valet är ditt.

5.

Slutligen, när det gäller att hitta din perfekta bh-stil, tänk på din vardagliga garderob och sannolikheten för bh-genomskinning. Med andra ord, om du har tunna silkeblusar, kommer det att vara mindre troligt att rena fodrade bras visa genom. Om du föredrar stickar till finare material, kan du vara mer benägna att bära spetsar, bågar etc, utan rädsla. Om allt annat misslyckas, är ett bra alternativ idag smidiga bras, varav många inkluderar mycket realistiska spetsdesigner för kvinnor som letar efter en liten romantik utan störning. Med det sagt, glad bh jagar.

Att hitta din perfekta bh-stil är som att hitta en ny bästa vän ... den måste vara mjuk, mild och stödjande medan du reflekterar din personliga stil. Innan du handlar nästa shoppingunderkläder, överväga följande tips.