Sy i hårvävtekniker

 

Förberedelse

Det första steget i att förbereda sig för att sy i en hårväv är att samla alla förnödenheter. Du kommer att behöva vävda hårförlängningar, hårgänga, nål, en proteinbehandling, fuktgivande behandling och en oljebaserad fuktighetskräm. Hårets typ och struktur är beroende av din budget och det utseende du försöker uppnå.
Det första valet handlar om att köpa syntetiskt eller mänskligt hår. Syntet hår är mycket billigare men inte lika hållbart som mänskligt hår. Dessutom kan syntetiskt hår inte vara krökt eller plattstrykat med ett hett verktyg, det smälter om det kommer i kontakt med uppvärmda apparater. Välj en textur av hår: Silky Straight, Yaki, Remi, Kinky, Curly eller Wavy. /> Shampoo och konditionera det naturliga håret först. Håret måste rengöras nyligen innan du syr i väven. Processen med flätning och sy i håret kan vara stressigt på det naturliga håret, vilket kan orsaka brott. Det är därför det är Viktigt att göra några behandlingar på håret först. Protein, fuktgivande och djupa konditioneringsbehandlingar ska vara tillräckliga för att stärka håret och hålla det friskt.

Sy i håret

Torka det naturliga håret helt. Applicera fuktkräm till Hela huvudet. Dela håret i 1 tums horisontella sektioner och fläta det nära huvudet i hörn. Sektionen och fläta håret tills hela huvudet är klart. Ett litet stycke ska lämnas ombord om det behövs ett slag. och binda dem under cornrows, du vill inte ha th em att koka ut under väven.
Mäta väftväven längs längden på cornrowen och klippa den i hanterbara bitar. Sy bitarna in genom flätorna med en gängad nål. Sy i bitarna runt sidorna och arbeta dig mot kronan. Efter att alla väv har blivit sådda in, klippa den till en användbar längd och stil.
För att utforma mänskligt rakt hår, spraya med lite oljeskinn och köra ett plant järn genom det; blinkar din handled i ändarna av håret så att den har en liten krullning. Du kan spraya med hållspray om du vill att den ska hålla sin form.
För lockigt hår, springa fingret för att lossa upp krullarna lite om du vill ha den vilda looken. Om du vill att krullarna ska ligga så är det bara att spruta lite oljeskinn och gå. Syning i hårvävning är bara en form av hårbindningstekniken. Väven hålls på plats i flera månader och det naturliga håret är skyddat. Sy i hårväv tar lite tid att lägga in och stil. Innan du syr i hårets väv, finns det lite preparat som behöver göras för att skydda håret ytterligare. Hela processen ska inte ta mer än 1 till 2 timmar.