Vikning en Triangle Scarf

 

1.

Fäll ut halsduken helt. Håll halsduken av de två lika kanterna som bildar basen på halsduken. Vänd halsduken upp och ner så att toppunktet vetter mot golvet. Håll halsduken i bröstet och justera höjden på din kropp. Det finns ingen fel plats att börja knyta din halsduk. Det här är en fråga om personlig preferens.

Håll båda kanterna mellan fingrarna och sakta ta en av dina händer över axeln så att spetsen ligger bakom dig och huvuddelen av halsduken är längs din axel. Ta din motsatta hand och kör den över din andra axel så att du inte längre behöver hålla halsduken för att hålla den på plats.

3.

Justera halsdukhöjden om du gör det inte som hur det sitter på nacken. Var försiktig så att du inte justerar så mycket att halsduken faller från din kropp och du måste börja om. Se också till att de två kanterna som ligger längs ryggen överlappar något.

4.

Ta en ände igen i var och en av dina händer och linda ändarna ihop till varandra sätt du skulle göra när du knyter en knut. Gör knuten stor och lös så att den enkelt kan ställas om du inte är nöjd med resultaten och så att det inte är obehagligt att bära.

5.

Upprepa dessa steg så många gånger som nödvändigt tills halsduken är perfekt.

Triangle halsdukar verkar göra en fashionabel comeback. Dessa stora nackvärmare ses ofta gjorda i plagg eller hangout ute ensamma, vilket gör att människor är varma. Dessa skrymmande, udda formade halsdukar kan emellertid verka utmanande att vikas och hålla sig runt nacken. Lyckligtvis finns det ett enkelt svar på detta problem.