Big Hair Ideas

 

Backcombing

Medan det är nödvändigt att använda mousse, root booster eller hairspray, är tekniken för att upprätthålla stort hår backcombing. Det bästa verktyget för backcombing är en retande pensel eller kam. Ta ett stycke rakt hår på framsidan av din krona, eller vart du föredrar volymen. Håll fast den i 45 graders vinkel och kamma håret ner till roten i korta och djupa slag. tums närmast roten. Repetera tills sektionen kan stå på egen hand. Hitta en sektion under din nybearbetade bit. Testa båda sektionerna. Du vet att du har gjort jobbet när båda delarna nu ansluter. Du vill reta en tredjedel ner på baksidan av ditt huvud, bit för bit. När du rör dig ner, dra håret direkt upp - snarare än vid 45 grader - för att få extrem höjd. Tease mindre när du når bottenbitarna, eftersom du vill att de ska börja blanda med resten av ditt naturliga hår. Upprepa tills du har uppnått den volym du vill. När du har slutfört backcombing, borsta ändarna lätt för att blanda naturligt. Använd hårspray för att hålla (se style-hair-magazine.com). Backcombing gör det möjligt att bära håret upp och ner med volymen. Du kan lägga hissen till rötterna på kronan eller längre bakåt. Du kan till och med ta ett krusjärn för att lägga till extra konsistens till de ändar som inte har torterats. När det gäller en modern halvhårig frisyr som starlets som Angelina Jolie har blivit populär, följ de redan nämnda backcombingstekniken, täck en jämn bit av hår som inte är backcombed över det parkerade området, och säkra håret med bobbynålar eller en dressy barrette (se Glamour magazine). En modern pompadour, som den ena Gwen Stefani har hjälpt till att bli känd, är ett annat exempel på en frisyr som använder bakkaka Ta en mindre bit hår ca 1-3 + tum vid kronan och reta. Se till att stycket har höjd över resten av håret. Säkra med bobby-stift. Du kan bära pompadour med halvt halvt hår , upp eller ner.

Textur

Det finns många sätt att bära stort hår. Vissa kvinnor behöver inte backcombera och kan visa upp sin naturliga kropp och vågor genom att använda en förtjockningsspray på vått hår, torka med en diffusör medan du sönder håret. Du kan också bära hår i ett fullt lockkrull som ramar ansiktet; Om det här är din naturliga konsistens, kan du använda en utjämnings spray. Om en full krullningshuvud inte är din naturliga konsistens, kommer ett krusjärn eller varmvalsar att göra jobbet. Till exempel, för att uppnå stora vågor med rakt hår, förbered håret med mousse, använd ett brett krulljärn för att skapa stora vågor och använd hårspray (se Glamour).

Andra verktyg

Det finns ytterligare verktyg som kan användas för att uppnå höjd. En av dem är hårrår. Hårrår kan köpas i de flesta skönhetsbutiker och är i grunden en bit med mjuka nät. Du hittar din motsvarande hårfärg och sätter den in i området för önskad volym och täcker den med ditt naturliga hår så att det smälter in. Du kan också köpa klipphår förlängningar för mer volym. Kändisar och skönhet mavens stilar sitt hår stora för att göra en större inverkan. Från Gwen Stefani till Angelina Jolie har den röda mattan bevittnat starlet med vackert stort hår. Stort hår kan bäras upp, halv upp eller ner. Precis som vilken frisyr som helst, kräver den omfattande stilen grundläggande teknik och rätt verktyg för att skapa utseende och göra det sista.