Herbal Ansiktsbehandling

 

Historia

Medan det inte är klart när människor började använda örter i skönhetsrutiner eller vid behandling av hudförhållanden, har man funnit bevis för att antika egyptier, greker, romare och kineser använt örter Örter och oljor användes för att skapa smink och hårfärg och behandlade olika hudförhållanden. Medan örtbehandlingar var synliga användbara vid behandling av hudförhållanden var det Hippocrates, som ansvarar för skapandet av dermatologi, som bäst kunde förklara de vetenskapliga orsakerna bakom de framgångsrika växtbaserade behandlingarna.

Vanliga ingredienser

Kreativa ansiktsbehandlingar innehåller ofta många av samma ingredienser. Några av de vanligaste ingredienserna är kamille, aloe vera, druvfröolja, rosenvatten, lavendel och kokosnötolja. Kamille och aloe vera är användbara i lugnande och helande hud. Druvfröolja bidrar till att förbättra blodcirkulationen och minska utseendet på rynkor. Rosvatten kan användas som hudtoner. visar hudton och hjälper till med cellregenerering. Kokosolja fungerar som en lätt fuktkräm.

Salongbehandlingar

Salonger och spa är en tillförlitlig källa för kvalitetsbehandlingar av naturläkemedel. En av de mest önskvärda aspekterna av att använda en salong eller spa-tjänst är att de ofta erbjuder växtbaserade behandlingar anpassade för din hudtyp. Salonger och spa har också en mängd extra tjänster som aromaterapi, massage och zoneterapi. Hälsa ansiktsbehandlingar som erbjuds av salonger kan vara rimligt prissatta, men i kombination med extra tjänster kan kostnaden öka dramatiskt.

Hemmet Behandlingar

Skapa en växtbaserad ansiktsbehandling hemma är ett enkelt och billigare sätt att skäm bort din hud. Ännu viktigare är att det inte finns några tvivelaktiga ingredienser att oroa sig för när du gör din egen växtbaserade behandling. Men att göra din egen hudprodukt kan vara lite utmanande när du försöker hitta alla önskade ingredienser. De bästa källorna till behandlingar för naturläkemedel är vanligtvis hälsokostaffärer och i vissa fall vitaminbutiker.

Fördelar och nackdelar

Den naturliga etiketten som följer med växtbaserade behandlingar är mycket attraktiv eftersom det indikerar bristen på kemiska eller hårda ingredienser. Örter kan ge märkbara resultat när det gäller att avtona hudton och minska utseendet på rynkor. Tyvärr är inte örter och växtbaserade behandlingar hypoallergena. Individer med känslig hud kan vilja vara försiktig när de använder växtbaserade produkter som allergiska reaktioner eller täppt porer är en möjlighet. Vid behandling av skadad eller åldrande hud kan växtbaserade ansiktsbehandlingar ge ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att hjälpa till att reparera och förnya huden. För hud som inte har haft några negativa tillstånd bidrar växtbaserade behandlingar till att hålla huden och minimera framtida skador. Och eftersom huden i ansiktet är den mest känsliga och mest benägen för rynkor eller missfärgning kan örter visa sig vara värdefulla allierade i sökandet efter frisk och vacker hud.