Hur man hittar snygga Designerkläder på ett sparsamhetsbutik

 

1.

Börja i din egen garderob. Notera dina favoritmärken, stilar, färger och tyger. Om du gillar tappningkläder, anteckna vilken ödemark du föredrar.

2.

Läs modetidningar och fönsterbutik på dyra butiker och boutiquer för att bekanta dig med utseendet på höga kvalitetskläder. Var uppmärksam på etiketter och logotyper så att du snabbt kan känna igen dem. Känn känslan av silke, ull, kashmir, linne och fin bomull.

3.

Kontrollera din lokala telefonbok för sparsamhetsbutiker, donationscenter, kyrka / affärsbutiker , begagnade butiker och sändningsaffärer. Kartlägg dem på din dator och bestämma en effektiv väg som gör att du kan besöka de flesta eller alla av dem ofta. Så småningom får du en känsla för omgången av lager i varje butik, så du vet hur ofta du ska besöka. Butiker med snabb omgivning är värda att besöka en gång i veckan.

4. < / p>

Lär dig inredningen i de flesta butikerna. De flesta butiker har ett rack av 'bara i' saker som personalen fortfarande placerar i hela butiken. Kontrollera först det här racket. Var uppmärksam på bildskärmar och mannequins Om något till och med milt intresserar dig, lägg det i kundvagnen. Kvalitetsartiklar säljer snabbt.

5.

Många rackar kan vara överväldigande, men det finns ingen anledning att titta på varje objekt. Skanna först racket till färger eller mönster som du vill. Gå sedan i ena änden, tryck allt bort från dig så att du har lite utrymme och börja snabbt bläddra genom hängen. Fixa dina ögon nära etikettplatsen, men betalar också Uppmärksamhet på hur kläderna känns. Kvalitetskläder känns tyngre, mer strukturerade, mer omfattande och lyxigare än billiga kläder. Ju längre du söker rackarna, desto bättre kommer du att bli att skanna racket och känna 'de bra grejerna.'

6.

När du har täckt de ställen som intresserar dig och dig ha några bitar i din vagn, gå till ett lugnt hörn av affären och granska varje bit. Brister som lätt kan lösas själv eller billigt av din skräddarsydda är: sömnseparationer, saknade eller lös knappar, brutna blixtlås, lösa stygn, hängande eller sönderdelade klädselar. Brister som ska undvikas inkluderar: svampar i underarm eller krage, andra framträdande fläckar, signifikant pilling på stickar, bleka tyg, mothball eller smaklös lukt.

Om du måste prova saker på. Men det är mycket snabbare och lättare att lära dina mätningar och bära ett litet utdragbart måttband för att städa upp saker utan att slösa tid i omklädningsrummet. Kom ihåg att du förmodligen spenderar bara några dollar på objektet, så om det inte gör det ' Det går inte att passa det. Det är ingen stor förlust. Om din tid är kort och du gillar objektet, ta chansen och köp den.

8. pris. De flesta sparsamhetsbutiker erbjuder inte erbjudande till redan låga priser, och om du får rykte som en uppskattad kund kan du få speciella privilegier som att kolla ut 'bakrummet' där färska donationer fortfarande sorteras.

Tips och varningar

  • Om du hittar ett högkvalitativt objekt i din storlek är chansen att det blir mer donerat av samma person.
  • < li> Inventarier kan vara särskilt höga på våren och falla när människor rengör sina garderober.
  • Under september och oktober, kolla Halloween kostymstället för bra vintagekläder.
  • Bär pengar. Många sparsamhetsbutiker accepterar inte kreditkort eller checkar.
  • Skänka dina egna oanvända föremål. Många sparsamhetsbutiker ger kuponger för framtida köp i utbyte mot donerade varor.
  • Om du längtar efter designerkläder men cringe till priset, börja söka sparsamhetsbutikerna. Att investera lite tid i att lära sig om etiketter, stilar och kvalitetsväv kan resultera i ett avancerat utseende med ett mycket lågt pris. Här sätter du in på kvalitetsvaror på de jumblade ställen.