Hur man klär sig som Angelina Jolie

 

1.

Angelina älskar dessa tre färger: svart, grå och vit. Med den väldigt grundläggande färgpalett lyckas hon se häpnadsväckande ut. Det är allt i passformen och kvaliteten på hennes föremål. Svarta skinny jeans och skräddarsydd skjorta. En mjukgrå kashmirtröja och vita slacks. Det här är inte din körning av brukskretsen!

2. < / p>

Kom ihåg Angie och Zahara s matchande vita Valentino handväskor? Vad sött. Ett annat viktigt inslag i Angelina look är en vacker, stor funktionell handväska. Hon reser världen, hon behöver en väska som är upp till utmaningen med fickor och bekväma band. Köp inte tio miljoner galna handväskor (som jag gör, jag är dålig) och välja en läderväska i en neutral färg som gör jobbet med en miljon underlägsen väskor.

3.

Leather! Eller som Stella från Project Runway skulle säga 'letha' är högt på Angies shoppinglista med kläder. Hennes vilda look har tämrats så lite (barnen gör det för dig) men hon rockar fortfarande en hård läderjacka och ärligt talat vem som helst kan ha en svart läderklänning till en prisutdelning men henne?

4.

Aviator nyanser. Återigen är hennes ansikte bara gjord för dessa ramar. När jag vill känna mig som en dålig rumpa, kasta Brad Pitt Mina egna flygare och låtsas Brad lånade dem till mig också.

5.

Angie är för cool för att vara obekväma. Jag ser vanligtvis bara hennes tetering i klackar för filmrullar eller prisutdelningar. Dessutom bär hon en mängd svarta balettplattor.

Tips och varningar

  • Klädsel som Angelina kan uppmuntra dig att börja läka världen
  • Ser ut som Angelina är svår. Dressing som Angelina är enkelt! Angelina Jolie är en av de hetaste skådespelerska / Goodwill Ambassadörer runt! Men hennes mode stil är lätt att kopiera med mina enkla tips.